• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

U.N. Ro-Ro, Logitrans gala yemeğine ev sahipliği yaptı

U.N. Ro-Ro, Logitrans gala yemeğine ev sahipliği yaptı
U.N. Ro-Ro, sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan, Uluslararası Iogitrans Transport Lojistik Fuarı’nda ve ev sahipliği yaptığı geleneksel gala yemeğinde iş ortaklarıyla bir araya geldi.

15-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Uluslararası Logitrans Transport Lojistik Fuarı’na 8. kez katılan U.N. Ro-Ro’ya uzun soluklu katılımından dolayı fuarın açılış gününde teşekkür plaket takdim edildi. Fuarın ikinci günü, WOW Hotel & Konferans Merkezi’nde gerçekleşen gala yemeğine ev sahipliği yapan U.N. Ro-Ro, bu etkinlikte protokolden ve uluslararası nakliye firmalarından önemli isimleri gözetim, denetim, test ve belgelendirme kuruluşu olan SGS, U.N. Ro-Ro’nun gemi boy uzatma işlemini gerçekleştiren Gemak Grup ve U.N. Ro-Ro filosunun boya sağlayıcısı Hempel sponsorluğunda ağırlandı.

Etkinlikte; İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Kalyoncu, İstanbul Gümrük ve Ticaret Baş Müdürü Halil İbrahim Bozkuş, U.N. Ro-Ro’nun Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş ortakları ile iştiraklarının yanı sıra İtalya, Fransa, Almanya, Hollanda Avusturya, Belçika, İngiltere’den gelen misafirleri de yer aldı.

Gala yemeğinde yaptığı konuşmada 2017 yılında gerçekleşen yatırımları ve çalışmaları anlatan U.N. Ro-Ro CEO’su Selçuk Boztepe; bu yıl U.N. Ro-Ro müşterilerinin taleplerine yoğunlaşarak pazarın taleplerine uygun hizmetler sunduklarını ifade etti. U.N. Ro-Ro CEO’su Selçuk Boztepe 2017 yılında gerçekleştirdikleri kampanya ve servisler kapsamında “Çok başarılı bir yılı geride bıkraktık, iddialı hedeflerle 2018’e giriyoruz. 2017’de çok önemli işlere imza attık. UN Akdeniz ve Cüneyt Solakoğlu gemilerimizi, boy uzatma işlemlerinin söz verildiği zaman ve kalitede tamamlanmasıyla, yoğun olan gün ve hatlarda faaliyete aldık. Transit süre ve maliyet avantajı sağlayan Güney İtalya’da Bari uğrak seferlerini başlattık. Güney Marmara yükleri için İDO işbirliğinde Eskihisar – Topçular feribotlarında geçerli o bölgedeki nakliyecilerimizi finansal anlamda desteklemek amaçlı ücretsiz gidiş – dönüş kartları dağıttık. Sınır kapılarımızda uygulanan 900 litre ÖTV’siz akaryakıt satışını Pendik ve Mersin Limanlarımız’da da uygulamaya başladık. Ambarlı Limanı uğrakları için Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız’ndan alınan izinler ile Trieste hattında ithalat seferlerinin sayısını, ihracat ile eşitleyerek her iki yönde haftada üçer sefere çıkardık. Bu izin ile Toulon’dan Ambarlı’ya ithalat yolu da açılmış oldu. Octet Türkiye ile yaptığımız işbirliği sayesinde kurumsal veya bireysel kredi kartlarına tüm taşımalarda 12 ay taksit imkanı sağlandık. Müşterilerimiz 3.parti tedarikçilerden boş konteyner kiralayabilir duruma geldi. Avrupa’daki uzun tatillerle artış gösteren ithalat – ihracat dengesizliğine çözüm olarak boş yarı römork ve konteynerler için özel kampanyalar düzenledik. Tüm bu çalışmalarımız ve sektörümüze dair yatırımlarımız ile ülke ekonomisine duyduğumuz güvenin altını dün olduğu gibi bugün de çiziyoruz. 2018’de de sektöre yön veren şirket olarak çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim