• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

UBER ticari taksilere ek gelir imkanı sunuyor

UBER ticari taksilere ek gelir imkanı sunuyor
Dünya üzerinde 70'i aşkın ülkede 600'den fazla şehirde konforlu ulaşım imkanları sunan Uber, hizmetlerini Türkiye'deki ticari taksi sürücülerine de sunuyor. Ticari taksi sürücüleri Uber ile ek gelir imkanı elde ediyor.

Tüm dünyada bulunduğu şehirlerin şartlarına uygun, güvenli ve konforlu ulaşım imkanı sunan Uber Türkiye'de ticari taksilerle de hizmet vermeye devam ediyor. Sisteme dahil olan taksi sürücülerinden hizmet bedeli almayan Uber, sağladığı teknolojik altyapı ile sürücülerin bulundukları bölgede kendilerine en yakın yolcu ile eşleşmesini sağlayarak boş gezmelerinin önüne geçmiş oluyor. Bu sistem sayesinde sürücüler verimliliklerini artırarak Uber ile ek gelir elde etme imkanına sahip oluyor.

Ticari taksi yolculuklarında da diğer yolculuklarda olduğu gibi yolcu ile sürücü arasında karşılıklı puanlama sistemi bulunuyor. Ayrıca Uber'e sürücü ortağı olarak kaydolan tüm taksi sürücülerinin temiz sabıka kaydı olması gerekiyor.

Uber müşteri ve sürücü ilişkisini daha da güvenli kılmak ve memnuniyeti artırmak için çalışmalarına her zaman devam ediyor. Uber'i tercih eden yolcular, yolculuk rotalarını istedikleri kişilerle bir link aracılığıyla paylaşabiliyor. Böylece rotanın paylaşıldığı kişi yolculuğun konumunu baştan sona takip edebiliyor. Tüm yolculukların kayıt altında olduğu bu sistemde taksiciler için daha güvenli yolculuklar sağlamaktadır.

Tek tuşla aracınız 5 dakika içinde kapınızda

Uber platformuna dahil olan 3000'i aşkın sürücü ortağı sayesinde araçların tahmini varış süresi İstanbul'un merkez bölgelerinde 5 dakikadan daha kısa sürüyor. Sistemdeki araçların yarısını taksi sürücüleri oluşturuyor ve her geçen gün bu sayı artmaya devam ediyor. Uber üzerinden çağırdığı ticari taksi ile yolculuğunu tamamlayanlar kredi kartı ya da nakit seçenekleriyle ödemelerini yapabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim