• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

UND'den lojistik lisans eğitimi protokolü

UND'den lojistik lisans eğitimi protokolü
Okan Üniversitesi ile UND arasında UND Üyesi firma çalışanlarına yönelik ”Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı” İşbirliği Protokolü imzalandı.
kan Üniversitesi ile UND arasında UND Üyesi firma çalışanlarına yönelik ”Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı”  İşbirliği Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, UND üyeleri, Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ndeki Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı’ndan indirimli yararlanacak.
 
Okan Üniversitesi ile UND arasında UND Üyesi firma çalışanlarına yönelik ”Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı”  İşbirliği Protokolü 21 Mayıs 2013 tarihinde UND İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener ile Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Targan Ünal tarafından imzalandı.
 
Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Okan Üniversitesi ile imzaladığı anlaşma kapsamında UND üyeleri, Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ndeki Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı’ndan indirimli yararlanabilecek. Öğrenilenleri hem desteklemek hem de makro düzeyde bakış açısı oluşturmak amacıyla zengin içerik ve alanında yetkin öğretim görevlileri ile oluşturulan Yüksek Lisans Programı, Tedarik Zinciri Yönetimi, Üretim ve Stok Yönetimi, Lojistikte Planlama ve Modelleme, Lojistikte Bilişim Sistemleri, Taşımacılık Yönetimi, Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetim Stratejileri ve Lojistik Yönetimi gibi ana derslerden oluşacak.
 
İşbirliği protokolü ile UND üyesi firma çalışanları Yüksek Lisans Programı için çok özel indirimlerden de faydalanabilecek.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim