• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

UPS, Macar Cemelog’u satın alıyor

UPS, Macar Cemelog’u satın alıyor
UPS, Macaristan’da bulunan farmasötik lojistik şirketi CEMELOG Zrt’yi devam eden global büyüme ve yatırım stratejisinin parçası olarak satın alacağını duyurdu.

UPS'nun bu hamlesi, Orta ve Doğu Avrupa’nın giderek daha da önem kazanan  pazarlarında farmasötik, biyoteknoloji ve tıbbi cihaz sektörlerindeki müşterilerine kapsamlı ve uygun hizmetlerin sunulmasına olanak tanıyacak. UPS’nin sağlık bakım alanında Avrupa’daki erişimini ve uzmanlığını daha da güçlendirecek.

UPS, olağan kapanış koşullarına tabi olarak işlemin 2013 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanmasını bekliyor. Şirket politikası nedeniyle, anlaşmanın şartları henüz açıklanmıyor.
Budapeşte’nin dışında yer alan CEMELOG, on dört yıldır Orta ve Doğu Avrupa’daki müşterilere özel sağlık hizmeleri lojistik çözümleri sunuyor. Güçlü bir bölgesel ağ, gelişmiş depo yönetim sistemleri, üstün kalite güvence hizmetleri ve deneyimli bir işgücü ile desteklenen şirket, sağlık hizmetleri müşterilerinin tedarik zinciri verimliliklerini en üst seviyeye çıkartmalarına, ruhsatlandırma gereksinimlerini karşılamalarına ve ürünleri güvenilir ve güvenli bir şekilde teslim etmelerine yardımcı oluyor. CEMELOG’un müşterileri arasında, dünyanın en çok tanınmış sağlık hizmeti markalarından bazıları da yer alıyor.
 
"Büyüme stratejimizin devamı"
UPS Başkanı ve CEO’su Scott Davis, “Bu satın alma, iş birimlerimizde uygulanmakta olan büyüme stratejimizin devamı ve UPS’nin global ağını destekleyen müşterilerimize yenilikçi çözümler sunmamızı sağlayacak. Önemli coğrafi konumdaki sağlık hizmetleri şirketlerinin gereksinimlerini karşılamak için bizi iyi bir konuma yerleştiriyor, çünkü bu şirketler verimlilikleri artırmanın bir yolu olarak lojistik operasyonlarını bölgeselleştirmek için çaba harcıyor” dedi.
 
CEMELOG CEO’su Éva Magyari, “Bu, şirketimiz açısından muazzam bir gelişme. Bu satış, sağlık hizmetleri lojistiği alanında önemli bir markaya ve global lidere katılıyor olmamız nedeniyle çalışanlarımız ve müşterilerimizin menfaatine en iyi şekilde hizmet ediyor ” dedi.
Bu satın alma neticesinde UPS, mevcut Avrupa ağına yaklaşık 24 bin metrekarelik sağlık hizmetleri dağıtım alanından oluşan üç ilave tesise sahip olacak. Duyuru, Ekim 2012′de Asya’da üç yeni sağlık hizmetleri tesisinin açılışı ve 2013 yılının başlarında Kuzey Amerika’da beş tesisin genişletilmesinin ardından yapıldı. UPS şu anda sağlık hizmetleri alanında dünya genelinde 41 tesisle yaklaşık 595 bin metrekarelik bir alanla hizmet veriyor.
www.İstanbulUlasım.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim