• BIST 10247.75
  • Altın 2400.636
  • Dolar 32.257
  • Euro 34.6756
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

UPS Sağlık Hizmetleri Tesisini açtı

UPS Sağlık Hizmetleri Tesisini açtı
UPS, Çin'deki müşterilerine en iyi uygulamaları, sektörün önde gelen teknolojileri, yenilikçi çözümleri ve uzmanlığıyla sunuyor.
UPS, Asya sağlık hizmetleri dağıtım ağında önemli bir genişleme ile Zheijang
Bölgesinde yer alan Hangzhou'da yeni sağlık hizmetleri tesisinin resmi açılışını gerçekleştirdi. Teknoloji harikası tesis, ürün güvenliği ve bütünlüğünü sürdürmek üzere sektörün önde gelen teknolojisine sahip ve Çin'e açılmayı, Çin içerisinde taşımacılık yapmayı ve Çin'den ihracat yapmayı düşünen sağlık hizmeti şirketleri için sorunsuz, global çözümler sunmak üzere tasarlandı. UPS'nin beşincisini gerçekleştirmiş olduğu yıllık "Pain in the (Supply) Chain" anketinde sorulara yanıt veren sağlık hizmetleri sektör yöneticileri tarafından Çin, en çok büyüme fırsatını sunan pazar seçildi. Üst düzey yöneticilerin yer aldığı global anket, sektördeki sorunlara ve fırsatlara yönelik öngörüler sağlıyor.
 
UPS Uluslararası Başkanı Jim Barber, "Çin, UPS ve müşterilerimiz için en önemli pazarlardan biri. Sağlık hizmetleri alanında tüketicilerin bu artan talebini yakalamak ve Çin'deki mevcudiyetimizi arttırmak üzere, müşterilere sınıfının en iyi çözümlerini sağlamaya yatırım yapıyoruz" dedi.
UPS, ürün bütünlüğü, güvenliği ve emniyeti açısından son derece önemli olan bilgi teknolojilerini geliştirmek üzere yerel hükümetlerle yakın bir işbirliği içerisinde çalışıyor. Buna ek olarak tüm UPS sağlık hizmetleri müşterilerinin, tüm tedarik zinciri içerisinde ürün görünürlüğü sağlayan global IT platformu erişimine sahip.
 
Yüksek teknolojiye sahip Hangzhou tesisi 22 bin metrekarelik bir sağlık hizmeti alanından oluşuyor ve ilaç şirketlerinin özel depolama ve dağıtım ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. Tesis içerisinde bir Kalite Güvence ekibine sahip olan ve tam otomatik ürün takip sistemi içeren Hangzhou tesisi, spesifik müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yenilikçi ve özelleştirilebilir çözümler sunuyor. UPS, bu tesisle Çin pazarına yeni ve etkin bir iş modeli sağlamayı hedefliyor. Bu model, sağlık hizmeti şirketlerinin kendi dağıtım depolarını kurma ve bunlara yatırım yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak tedarik zinciri içerisindeki maliyetlerini azaltmak üzere tasarlandı.
 
UPS Çin Başkanı Richard Loi konuyla ilgili olarak, "Pek çok sağlık hizmeti şirketi Çin'de titiz tedarik zinciri çözümleri aradığından, fırsatların çok fazla olduğunu görüyoruz. Mevcut Şangay medikal cihaz tesisimizle birlikte UPS Hangzhou tesisi, ürünlerin Çin içerisindeki önemli pazarlara ulaştırılmasını hızlandıracak ve UPS'nin Çin ağını güçlendirme vaadini vurguluyor" dedi.
Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da Merck adı ile tanınan bir global sağlık hizmeti lideri olan MSD'de açılış töreninde UPS'e eşlik etti. Sağlık hizmetlerinde bir yenilikçi olan MSD, UPS'nin Hangzhou Sağlık Hizmetleri Tesisinin ilk müşterisi oldu.
 
ups.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim