• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Üzerinde 'bomba' yazılı kargo korkuttu

Üzerinde 'bomba' yazılı kargo korkuttu
Los Angeles Limanı sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, Perşembe günü liman çalışanlarından birinin üzerinde “bomba” yazan bir konteyner bulmasıyla kargo trafiğinin önemli ölçüde sekteye uğradığı bildirdi.

Üzerinde 'bomba' yazılı kargo korkuttu

Los Angeles Limanı sözcüsünün yaptığı açıklamaya göre, Perşembe günü liman çalışanlarından birinin üzerinde “bomba” yazan bir konteyner bulmasıyla kargo trafiğinin önemli ölçüde sekteye uğradığı bildirdi.

Liman sözcüsü Philip Sanfield'ın Reuters’e verdiği demeçte, ülkenin en meşgul limanı olan Los Angeles Limanı işçileri Perşembe akşamı limana indirilen ve üzerinde bomba notu düşülmüş bir konteyneri rapor ettiğini, rapor edilmesinin üzerine limanın yaklaşık yüzde onluk bir kısmı kapatılarak Los Angeles Polis teşkilatı bomba ekipleri, köpekler ve başka acentalar alana gelerek konteyneri incelemeye aldığını ifade etti.

Limanın sekiz konteyner terminallerinden biri kapatıldığı için iki geminin yüklerini boşaltması geçici olarak durduruldu ve bu esnada sprey boya ile üzerine “bomba” yazılı konteyneri taşıyan geminin mürettebatı bir önlem olarak gemiyi terk ettiğini bildirdi. Yerel zamanla akşam dokuz saatlerinde yetkililerin konteynerin içinde herhangi bir şüpheli madde bulunmadığını bildirdiğini ifade etti.

Sanfield, süpheli konteynerin Singapur bayraklı bir gemiyle geldiğini, Los Angeles’e varmadan önce Kalifornia Oakland’da durakladığı ve Vietnam'dan yola çıktığını bildirdi.

Polis sözcüsü Cleaon Joseph, limanla ilgili herhangi bir tehdit almadıklarını, yaşanan olayın herhangi bir bağlantısının olmadığını bildirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim