• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Vapur Donatanları'nın yeni binası açıldı

Vapur Donatanları'nın yeni binası açıldı
Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği'nin Cihangir'de bulunan dernek binası, düzenlenen görkemli bir kokteylle açıldı.

Vapur Donatanları'nın yeni binası hizmete girdi

Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği'nin Cihangir'de bulunan dernek binası, düzenlenen görkemli bir kokteylle açıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Duman, ikinci derece tarihi eser durumunda olan dernek binasını Deniz Ticaret Odası ile birlikte ortaklaşa aldıklarını fakat sonrasında hisselerini kendilerine devrettiklerini belirterek, " Dernek olarak "Sonsuzluk Sürecinde Mekanla Bütünleşme Projesi" adını verdiğimiz bu yenileme ve genişleme çalışmasında, burada birtakım etkinliklerimiz oldu ve bütün arkadaşlarımızla birlikte binamızı şuanki haline getirdik. Mekanın bu hale gelmesinde başından sonuna kadar beni destekleyen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ancak iki arkadaşımız var ki bunlar işini gücünü bırakıp bu mekan için çalıştılar bunun için huzurlarınızda Recep Düzgit ve Emin Eminoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Duman, 31 yıl dernek başkanı olarak görev yapan ve 2004 yılında görevini devreden Onursal Başkan Metin Leblebicioğlu'na "Bu mekanı bu hale gelmesinde vermiş olduğunuz emek ve uğraşlarınızdan dolayı yönetim kurulu arkadaşlarım ve ben çok teşekkür ediyoruz" diyerek plaketini takdim etti.

Onursal Başkan Metin Leblebicioğlu yaptığı konuşmada, " Ömrümün 33 yılını bu dernekte geçirdim. Fakat yapılabilen herşeyde benimle birlikte çalışan arkadaşlarımın büyük katkı ve emeği vardır. Özellikle derneği herzaman destekleyen üyeler olmuştur. Bu başarının devamını tüm kalbimle diliyorum" dedi.

Birçok üyenin plaket aldığı kokteylde, binanın yapımında ve mimari tasarımıda emeği geçen çok sayıda firma da plaketle taçlandırıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Esra SARIKEÇE - İstanbul Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim