• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

VEKTÖR’ün yeni Satış Müdürü Meral Şahin

VEKTÖR’ün yeni Satış Müdürü Meral Şahin
2004 yılından itibaren Türkiye’de uluslararası araç takip ve filo yönetim hizmeti sunan VEKTÖR Telekom’un yeni Satış Müdürü Meral Şahin oldu.

VEKTÖR’ün yeni Satış Müdürü Meral Şahin oldu

2004 yılından itibaren Türkiye’de uluslararası araç takip ve filo yönetim hizmeti sunan VEKTÖR Telekom’un yeni Satış Müdürü Meral Şahin oldu. 

Uydu takip sistemleri sektöründe 17 yıldır görev alan ve Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüten Şahin, tecrübesini VEKTÖR Telekom için kullanacak.

Türkiye’nin uzman uydu takip sistemi üreticisi ve çözüm ortağı VEKTÖR Telekom, Satış Müdürlüğü görevine Meral Şahin’i getirerek satış gücünü artırdı. Birçok yeniliğe öncülük eden firma bu kararla birlikte pazardaki payını daha da artırmayı hedefliyor. Uluslararası uydu takip sistemlerinin tecrübeli ismi Meral Şahin yaptığı açıklamada; gelişime açık, yaptığı yatırımlarla ve yenilikçi çözümleriyle fark yaratan bir firma ile çalışacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yeni ekibimiz ve VEKTÖR markasının gücüyle, uluslararası taşımacıların sorunlarına hızlı ve sorunsuz çözümler sunacağız. Türkiye’nin FIAT’dan, Gökbora ve Balnak’a, önde gelen firmaların tercihi olan VEKTÖR, müşteri portföyünü her geçen gün artırıyor. VEKTÖR yurtdışında aylık sabit fiyatla çalışan, mesajlaşma ve iş emri yönetimi dahil geniş filo yönetim hizmet paketleri ve tüm araçların CANBUS hattına bağlanarak yakıt kontrolü de sağlayan yenilikçi teknolojisiyle kendini kabul ettirmiş bir markadır. Bizim görevimiz de; uluslararası nakliyecilerin bu güçten daha fazla yararlanması sağlamak olacak” dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim