• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Vodafone 4,5G dolaşım hizmetinde lider

Vodafone 4,5G dolaşım hizmetinde lider
Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Deegan: "Türkiye'de 4,5G mobil internet şebekesini abonelerimize ilk günden itibaren en hızlı ve en kolay şekilde ulaştırmak üzere çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz"

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Colman Deegan, "Grubumuz, 21 ülkede 4G, 5 kıtada ve 16 ülkede ise 4,5G hizmeti sunuyor. Türkiye'de de 4,5G mobil internet şebekesini abonelerimize ilk günden itibaren en hızlı ve en kolay şekilde ulaştırmak üzere çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamayla, Grubun Ovum'la yaptığı ve Türkiye dahil Vodafone'un faaliyet gösterdiği 18 ülkeyi kapsayan 4G uluslararası dolaşım araştırması açıklandı. Sonuçlara göre, 100 ülke ile Türkiye'de abonelerine en fazla noktada 4G ve üstü teknolojilerde uluslararası dolaşım hizmeti sağlayan operatör Vodafone oldu. Buna göre, 4,5G destekli akıllı cihaz sahibi Vodafone aboneleri, Almanya'dan ABD'ye, Rusya'dan Brezilya'ya, Güney Kore'den Norveç'e varan geniş bir coğrafyada tarifelerindeki interneti 4G hızında Türkiye'deymiş gibi kullanabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Colman Deegan, Vodafone'un faaliyet gösterdiği coğrafyalarda en son teknolojiyi kucaklayan, ihtiyaçları karşılayan çözümler geliştirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Faaliyet gösterdiğimiz ülke sayısı bakımından bugün dünyanın en geniş 4,5G ağına sahip operatörü konumundayız. Grubumuz, 21 ülkede 4G, 5 kıtada ve 16 ülkede ise 4,5G hizmeti sunuyor. Türkiye'de de 4,5G mobil internet şebekesini abonelerimize ilk günden itibaren en hızlı ve en kolay şekilde ulaştırmak üzere çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Türkiye'de 4G uluslararası dolaşım hizmetini ilk sunan operatör olarak bugün abonelerimize diğer operatörlerden iki kat fazla noktada, toplamda 100 ülkeyi kapsayan çok geniş bir coğrafyada 4G ve üzeri teknolojilerin özelliklerinden yararlanma imkanı veriyoruz.

Bu liderlik, özellikle Güney Amerika, Orta Doğu, Doğu ve Güney Asya, Güney ve Doğu Afrika ve Avrupa’da daha geniş kapsamlı bir yayın alanına sahip olmamızdan kaynaklanıyor. Bu sayede abonelerimiz daha fazla ülkede, mobil iletişimde daha yüksek aktarım hızları, kapasite ve kalite sunan yeni nesil mobil teknolojileri deneyimleyebiliyor."

Açıklamada yer alan bilgilere göre, Almanya, Arnavutluk, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Güney Afrika, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Lesotho, Malta, Macaristan, Portekiz, Romanya, Tanzanya, Türkiye, Yeni Zelanda ve Yunanistan olmak üzere 18 ülkeyi kapsayan araştırmanın sonuçları, Vodafone'un faaliyet gösterdiği tüm bu ülkelerde yerel operatörlerin iki katına yakın noktada 4G uluslararası dolaşım hizmeti sunduğunu ortaya koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim