• BIST 9923.41
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Volvo FH’lar, artık Active Lojistik filosunda

Volvo FH’lar, artık Active Lojistik filosunda
Uluslararası frigo kasa karayolu taşımacılığı alanında hizmet sunan Active Lojistik, araç tercihini son teknolojiden yana kullanarak filosunu Volvo Kamyon’un yeni FH çekicileri ile genişletiyor.

Uluslararası frigo kasa karayolu taşımacılığı alanında hizmet sunan Active Lojistik, araç tercihini son teknolojiden yana kullanarak filosunu Volvo Kamyon’un yeni FH çekicileri ile genişletiyor. Teslim aldığı dört adet yeni Volvo FH 460 4x2 çekicide I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisi Active Lojistik’in öncelikli tercihleri oluyor.

Merkezi Mersin’de bulunan, araçları, altyapısı ve portföyüyle her geçen gün büyümeye devam eden Active Lojistik; Avrupa, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetleri arasında uluslararası taşımacılık hizmeti veriyor. Active Lojistik, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için her zaman son teknolojiyi kullanırken filosunu da Volvo ile genişletiyor. Türkiye’de yeni Volvo FH çekicilerin ilk sahipleri arasına giren Active Lojistik için I-Shift şanzıman ve I-See teknolojisi de öncelikleri arasında yer alıyor.

Yurtdışı ofisleri ve uluslararası iş ortakları sayesinde oluşturduğu güçlü lojistik ağı ile ön plana çıkan Active Lojistik, başta Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetleri olmak üzere, gelen taleplere göre tüm dünyaya lojistik çözümleri sunabiliyor. Active Lojistik, ayrıca, müşterilerine komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti de sağlıyor.

Yeni FH çekicilerin teslimat törenine katılan Active Lojiktik firma sahibi Esvet Deniz, rekabetin her geçen gün arttığı lojistik sektöründe, kalite standartlarını yükselterek, müşterilerine daha iyi bir lojistik deneyimi sağlamak için Volvo çekiciler ile hizmet sunduklarını belirtiyor. Active Lojistik olarak özmal Volvo araçlarıyla, daha çevreci taşımacılık yapmaya özen gösterdiklerini söyleyen Esvet Deniz, her yönden daha verimli bir uluslararası taşımacılık deneyimi sunmayı hedeflediklerinin altını çiziyor.

I-Shift her yönden avantaj sağlıyor

Esvet Deniz açıklamasında I-Shift’i tercih etme nedenlerine değinerek; "I-Shift’in her yönden faydasını görüyoruz. Uzun yol taşımacılığında düşük yakıt tüketimi ile konforlu ve güvenli bir sürüş sağlanması herkesin yararına olan bir durum. I-Shift’in sağladığı bu özellikler hem Active Lojistik operasyonları, hem sürücülerimiz hem de müşterilerimiz açısından fayda sağlıyor. Sürücülerimiz, sürekli vites değiştirmektense yola odaklanmanın rahatlığını yaşıyor. Müşterilerimiz de aldıkları hizmetin hem daha tasarruflu hem de hızlı olmasını takdir ediyor,” dedi.

Yeni Volvo FH ile

Teslimat töreninde Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş, Active Lojistik araçlarının Türkiye’deki ilk 50 yeni Volvo FH teslimatı içinde yer aldığını belirtti. Yeni Volvo FH çekicilerin her yönden sektöre yenilikler getirdiğinin altını çizen Karataş, “Active Lojistik, yeni Volvo FH çekicileri teknolojik bir donanım ile tercih etti. Çevre duyarlılığı ve yakıt tasarrufuna verdiği önem ile Active Lojistik, I-Shift şanzıman sayesinde sürücülerinin  konforunu arttırırken yüzde 7'ye kadar yakıt tasarrufu sağlayabilecek. Ayrıca I- Shift ve GPS’in birleştirilmesinden oluşan I-See sistemi ile de büyük avantaj sağlayacak. İlk geçilen yolun coğrafi yapısını kaydeden bu özel sistem sayesinde, yaklaşık 5.000 km’ye karşılık gelen 3500 tepe hafızaya alınabiliyor. Aynı rotadan tekrar geçildiğinde, I-See hız ve vites değişikliklerini sizin için kontrol ederek yüzde 5’e kadar yakıttan tasarruf etmenizi sağlıyor,” dedi.

volvo_active1.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim