• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Yalova’da elektrikli otobüs seferlerine başladı

Yalova’da elektrikli otobüs seferlerine başladı
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya en büyük mirası Yürüyen Köşk’ü ziyaret edecek olan vatandaşlar için köşk yolunun yeniden düzenlenmesini sağlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, elektrikli otobüsün de hizmete girmesini sağladı.

Yalova Belediyesi tarafından kent estetiğine uygun hale getirilen Yürüyen Köşk'ünde bulunduğu doğu sahil bandında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda kentin cazibe merkezi haline gelen doğu sahil bandı için alınan çevre dostu elektrikli otobüs de Yalovalılar için hizmete girdi.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’ya en büyük mirası Yürüyen Köşk’ü ziyaret edecek olan vatandaşlar için köşk yolunun yeniden düzenlenmesini sağlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, elektrikli otobüsün de hizmete girmesini sağladı. Baskılı asfalt uygulaması, istinat duvarı, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, ışıklandırma, peyzaj düzenlemeleri, kafeterya yenilemesi, danışma ofisi gibi yapılan çalışmaların ardından çevre dostu elektrikli otobüste faaliyete geçmiş oldu.

Düzenli olarak seferlerini gerçekleştirecek elektrikle otobüsle ilgili açıklama yapan Başkan Salman, “Tanıtımına büyük önem verdiğimiz kentimizin markası, Ata’mızın mirası Yürüyen Köşk’ü ziyarete gidecek olan vatandaşlarımız için Doğu Sahil Bandımızda hizmet verecek olan elektrikli otobüs 08.00 ile 24.00 saatleri arasında sefer yapacak. Saat başlarında Adliye tarafından buçuklarda ise İDO Terminali önünden kalkacak olan araç ücretsiz olarak halkımıza hizmet edecek” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim