• BIST 9783.16
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

YASA Holding'in Geleneksel Posidonia Resepsiyonu'na denizciler yoğun ilgi gösterdi

YASA Holding'in Geleneksel Posidonia Resepsiyonu'na denizciler yoğun ilgi gösterdi
YASA Holding tarafından iki senede bir M/Y SEA DREAM isimli süper yatta verdiği Geleneksel Posidonia Resepsiyonu'na, Türk ve dünya denizcileri yoğun ilgi gösterdi. Pire Zea Marina'ya demirleyen M/Y SEA DREAM yatı, 700'e yakın konuğa ev sahipliği yaptı.

Her iki senede bir Yunanistan'ın Başkenti Atina'da düzenlenen Uluslararası Posidonia Denizcilik Fuarı'nın açıldığı günün akşamı YASA Holdinge ait M/Y SEA DREAM isimli süper yatta verilen Geleneksel Posidonia Resepsiyonu'na, Türk ve dünya denizcileri yoğun ilgi gösterdi. 

Pire Liman sınırları içinde bulunan Zea Marina'ya demirleyen M/Y SEA DREAM yatı, Geleneksel Posidonia Resepsiyonu'nda 700'e yakın konuğa ev sahipliği yaptı.

Yasa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı, Yönetim Kurulu Üyesi Emirhan Sabancı ve Yasa Denizcilik CEO'su Erbil Özkaya'nın ev sahipliğini üslendiği resepsiyona, Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras, Atina Büyülkelçilik Müsteşarı Barış Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Türkiye Denizcilik Sektörü Meclis Başkanı Erol Yücel, Türk Deniz Eğitim Vakfı Başkanı Süalp Ürkmez, TURMEPA Başkanı Şadan Kaptanoğlu, Türk P&I Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Aret Taşçıyan, Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği Başkanı Recep Düzgit ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

M/Y Sea Dream yatında verilen resepsiyonuna katılımın yoğun olması nedeniyle, bir ara adım atılacak ter kalmazken, onlarca misafir, iskelede sohbet ettiği görüldü.

Geleneksel YASA Denizcilik Posidonia Resepsiyonu'nu pastasının kesilmesi ile birlikte, katılımcılar gece geç saatlere kadar M/Y Sea Dream yatında sohbet etme imkanı buldu.

yasa_1-001.jpgyasa_3.jpgyasa_4.jpgyasa_5.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim