• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

Yolcu gemisi Vistamar, Fethiye'ye geldi

Yolcu gemisi Vistamar, Fethiye'ye geldi
Kruvaziyer gemi iskelesi olmamasına rağmen Fethiye yolcu gemilerinin uğrak yeri olamaya devam ediyor.

Yolcu gemisi Vistamar, Fethiye'ye geldi

İtalyan bayraklı 7 bin 478 gros tonluk Vistamar isimli yolcu gemisi Fethiye’ye 251 turist getirdi. Sabah saatlerinde Fethiye Limanına demirleyen Vistamar isimli yolcu gemisinden inen turistler, otobüslerle alınarak Fethiye’nin tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı buldu.

Çoğunluğu Fransız 251 yolcusu ile Fethiye’ye gelen Vistamar isimli yolcu gemisi Fethiye İskelesine demirledi. Bir gün boyunca Fethiye’de kalan gemide bulunan yolcular Fethiye ve çevresindeki turistlik yerleri gezdiler.

Fethiye İskelesine demir atan İtalyan bandıralı Vistamar adlı yolcu gemisi ilçeye 251 yolcu getirdi. Akdeniz turu kapsamında Yunanistan’ın Patnos Adası’ndan Fethiye’ye gelen yolcu gemisinde bulunan turistler ile Fethiye’de özellikle çarşı merkezi hareketli bir gün geçirdi.

18 personeli ve 251 yolcusu ile Fethiye Limanı’na demirleyen gemi kış sezonu olması dolayısıyla Fethiye’ye az da olsa hareketlilik getirirken; 103 metre uzunluğunda, 18 metre genişliğindeki gemi 7 bin 478 groston ağırlığında. Gemide çoğunlukla Fransız, Alman, İngiliz ve Lüksenburglu yolcular bulunuyor. Gemiyle gelen yolcular otobüslerle özellikle Kayaköyü, Ölüdeniz, Saklıkent ve Tlos gibi tarihi ve turistlik yerleri gezerlerken bol bol da alışveriş yaptılar. Fethiye’ye yakın ören yerlerini gezen yolcular özellikle Kayaköyü ve Saklıkent’e hayran kaldıkları belirtilirken, geni Fethiye’de bir gün kaldı.

Dün akşam saatlerinde Fethiye’den ayrılan Vistamar adlı yolcu gemisi, Mersin’in Taşucu Limanına hareket etti.

vistamar-840037.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim