• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Yurtiçi Kargo'dan 'Mobil Şube' uygulaması

Yurtiçi Kargo'dan 'Mobil Şube' uygulaması
Türkiye’nin dört bir yanında, ihtiyaç olan her yerde müşterilerine ulaşmayı hedefleyen Yurtiçi Kargo, Türk Kargo Sektörü’nde bir ilke daha imza attı.

TÜRKİYE’DE BİR İLK DAHA: YURTİÇİ KARGO MOBİL ŞUBE

Türkiye’nin dört bir yanında, ihtiyaç olan her yerde müşterilerine ulaşmayı hedefleyen Yurtiçi Kargo, Türk Kargo Sektörü’nde bir ilke daha imza atarak hem kurumsal, hem de bireysel müşterilere yönelik olarak tasarladığı “Mobil Şube” uygulamasını hizmete sundu.

29 yıldır “Söz Verdiği Gibi” sektöründe öncü ve yenilikçi pozisyonunu koruyan Yurtiçi Kargo, 800’e yakın şubesine ek olarak, birer gezici şube özelliğini taşıyan “Mobil Şube”yi Türkiye’nin farklı bölgelerinde hizmete sundu. Yurtiçi Kargo; mobil şube ağını kısa sürede hız kesmeden genişletmeyi hedefliyor.

Özellikle kargo alım ve dağıtım potansiyeli yüksek yerler, tatil beldeleri, yoğun gönderisi olan müşteriler, iş merkezleri ve üniversite kampüsleri gibi kurumsal ve bireysel müşteri ihtiyaçlarının arttığı bölgelerde hizmet vermesi planlanan “Yurtiçi Kargo Mobil Şube”lerinde; Yurtiçi Kargo çalışanları, mevcut olan PC, yazıcı ve benzeri ekipmanlar ile fatura kesebilecek, nakit ile tahsilat yapabilecek ve 3G bağlantısı ile Yurtiçi Kargo’nun Kargo Operasyonları Sistemi (KOPS)’u etkin bir şekilde kullanabilecekler.

“Yurtiçi Kargo Mobil Şube”leri hakkındaki ayrıntılı bilgiye, 444 99 99 Alo Yurtiçi Kargo hattını arayarak, www.yurticikargo.com web sayfasını ziyaret ederek ya da Yurtiçi Kargo iphone veya ipad uygulamalarından faydalanılarak ulaşılabilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim