• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

10 yönetici uçak kullanmayı öğrenecek

10 yönetici uçak kullanmayı öğrenecek
Yaptığı atılımlar, sponsorluk anlaşmalarıyla adından çokca söz ettiren THY'de yeni uygulama... Şirketin daha iyi yönetilmesi adına, 10 yönetici uçak kullanmayı öğreniyor. Müdürler özel pilot lisansı alacak...
10 yönetici uçak kullanmayı öğrenecek
 
Ünlü futbol takımları, ünlü sporcularla imzalanan sponsorluk anlaşmalarıyla dünyada da bilinirliğini artıran Türk Hava Yolları'nda ilginç proje...
 
Genel Müdür Temel Kotil'in talebi üzerine kurumda çeşitli birimlerin başında bulunan 2'si genel müdür yardımcısı 10 yönetici uçak kullanmayı öğreniyor. Teorik ve pratik eğitim alan yöneticiler, eğitim sonunda PPL (Özel Pilot Lisansı) lisansı alarak ticari olmayan pervaneli uçak kullanabilecek. 
 
GEREKÇE İŞİ DAHA İYİ KAVRAYABİLMEK

THY Kalite Güvence Başkanı Selman Nas, yaptıkları işi daha iyi kavrayabilmek, havacılığı daha yakından tanımak için kendisi dahil çeşitli yöneticilerin uçuş eğitimi aldıklarını söyledi. 'THY eski THY değil. THY'nin kimyası değişti' diyen Nas şunları söyledi:
 
"Genel Müdürümüz Temel Kotil şirketi daha iyi yönetebilmemiz için bu eğitime çok önem veriyor. THY'de görev yapan çok sayıdaki yönetici daha önce havacılık dışında başka alanlarda çalıştı. Ben ne kadar uçak mühendisi olsam da uçağın yapısı dahil havayolu işletmeciliği ile ilgili birçok hususu biliyor olsam da, pilot değildim. Uçakları daha yakından tanımak ve uçmanın nasıl bir iş olduğunu pekiştirmek için bu eğitimleri alıyoruz. 12 kişiydik, 10'a düştük. İkisi genel müdür yardımcısı 10 yönetici PPL programında ve Cessna 172 uçaklarıyla uçuyor. Şirketi iyi yönetmek istiyorsanız detaya hakim olmalısınız."
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim