• BIST 10000.12
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

2017 HGS Bakiye Yükleme Noktaları

2017 HGS Bakiye Yükleme Noktaları
Trafikte seyir halinde olan birçok sürücü çeşitli avantajlardan dolayı HGS sistemini kullanmayı tercih ediyor.

Sürücüler araçlarına aldıkları HGS sistemleri ile ücretli otoyol ve köprülerde herhangi bir bekleme yapmaksızın hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyorlar. Bu sistemin ana amacı olarak ön plana çıkan trafik sorununa çözüm yollarından birisi de HGS olarak bilinir.

 

HGS sistemi diğer geçiş sistemlerine nazaran daha hızlı ve daha uygun fiyatlı olması bakımından Karayolları Genel Müdürlüğü ile birlikte PTT ortam bir konsensüs altında faaliyete geçirildi. Hazırlanacak mikro çipler aracılığı ile hiçbir bekleme yapmadan geçiş imkanı HGS ile mümkün hale gelmiştir. Elbette bu sistemlere bakiye yüklenmesi gerekir. Sürücüler için 2017 HGS yükleme noktaları yapılan açıklama ile duyuruldu.

HGS Sisteminin Ortaya Çıkması

Otoyol ve köprülerin ücretli bir şekilde hizmet vermeye başlaması ile bu ücretin hangi yollar ile toplanacağı merak ediliyordu. İlk zamanlar nakit olarak gişeler aracılığı ile toplanan ücretler zaman geçtikçe OGS ve KGS ile yapılmaya başlandı. Fakat sürücülerin OGS sistemini pahalı bulması ve KGS sisteminde de trafikte dur kalka dayalı bir trafik yoğunluğu meydana gelmesinden dolayı sistemin geliştirilmesi amacıyla araştırmalara başlanıldı.

Sonucunda HGS olarak bilinen sistem üretilerek sürücülerin hizmetine sunuldu. Birçok sürücü için 2017 HGS bakiye yükleme noktaları son derece önemlidir. Zira bakiye eksikliği nedeniyle sürücüler cezai işleme tabii tutulabilir. İstanbul HGS ücreti konusunda ayrıntılara ilgili bağlantı üzerinden sahip olabilirsiniz.

Yükleme Noktaları

Sürücüler HGS kart sahibi olduktan sonra mevcut kartlarına bakiye yüklemek isteyebilirler. Bu istekleri ile birlikte 2017 HGS bakiye yükleme noktaları yapılan açıklama ile sürücülere duyuruldu. Bu açıklamaya göre anlaşmalı banka şubeleri ve PTT aracılığı ile HGS kartına bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilebilir. Bu anlaşmalı bankalar ise Vakıfbank, Akbank, Halkbank, Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve İş bankası olarak duyurulmuştur.

Bu banka şubeleri veya internet bankacılığı aracılığı ile HGS kartlarına hızlı bir şekilde bakiye yüklenmesi yapılabilir. Sürücüler bununla birlikte anlaşmalı bankaların şubelerine başvurarak otomatik olarak hesaplarından HGS kartlara bakiye yüklenmesi yapılabilmesi de mümkündür. Bu işlem ile düşen bakiyeler otomatik olarak yeniden yüklenir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim