• BIST 9883.53
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Ahırkapı açıklarında tekne yanıyor

Ahırkapı açıklarında tekne yanıyor
Fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Mega kent İstanbul'da hayat felç oldu. Ahırkapı açıklarında içinde 10 kişinin bulunduğu bir teknede yangın çıktı.

Fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Mega kent İstanbul'da hayat felç oldu. Ahırkapı açıklarında içinde 10 kişinin bulunduğu bir teknede yangın çıktı. Can pazarının yaşandığı teknedeki yangına kısa sürede müdahale edildi ve yangın söndürüldü.

İstanbul'da aniden çıkan fırnına kenti savaş alanına çevirdi. Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi, sokakta fırtınaya yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Sarayburnu açıklarında lodos fırtınası nedeniyle deniz kazası oldu. Ahırkapı açıklarında da içinde 10 kişinin bulunduğu bir teknede yangın çıktı.

İstanbul'da etkili olan fırtına nedeniyle Boğaziçi Köprüsü Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde trafiğe kapatıldı.

Taksim'de bir otelin yerinden çıkan camlarını işçiler güçlükle tutabildi. Aniden başlayan rüzgar kısa sürede fırtınaya dönüştü. Taksim Meydanı'nda ve İstiklal Caddesi'nde yürüyen vatandaşlar ayakta durmakta zorlandı.

Bir otelin, fırtına yüzünden yerinden çıkan camlarını işçiler güçlükle tutabildi. Çiçekçilerin çiçek tezgahları etrafa dağıldı. Farklı noktalardan gelen çatı uçtuğuna, ağaç devrildiğine yönelik ihbarlar üzerine itfaiye ekipleri seferber oldu.

Rüzgar nedeniyle Yenibosna'da ağaçları devirdi. Devrilen ağaç sebebiyle Yenibosna E-5 bağlantı yolu trafiğe kapandı.

İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle Kapalıçarşı’nın çatısı zarar gördü, Bayrampaşa’da bir caminin minaresi çöktü. Nişantaşı’nda inşaat halindeki bir binanın dış kaplaması büyük bir gürültüyle çöktü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, iç ve batı bölgelerde görülecek yağışların, Ege, Marmara ve Batı Akdeniz'de yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, batı bölgelerde 6 ila 8 derece azalacak, iç ve doğu bölgelerde 8 ila 10 derece artacak.

Rüzgarın, genellikle güneyli yönlerden orta kuvvette, İç ve Batı bölgelerde kuvvetli yer yer fırtına (70-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

 www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim