• BIST 9877.82
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

AHL'nin yeni giriş kapısı hizmete girdi

AHL'nin yeni giriş kapısı hizmete girdi
Atatürk Havalimanı’nda engelli ve gazi yolcuların öncelikli olarak terminale geçecekleri yeni bir giriş kapısı hizmete girdi.

Atatürk Havalimanı'nda yeni kapı hizmete girdi

Atatürk Havalimanı’nda engelli ve gazi yolcuların öncelikli olarak terminale geçecekleri yeni bir giriş kapısı hizmete girdi.

Dış Hatlar Terminali gidiş katı E Girişinde hizmete başlayan engelli ve gazi yolcuların geçiş kapısının açılışında bir açıklama yapan Atatürk Havalimanı’ndan sorumlu İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın bu vatandaşların yolculuklarının daha hızlı ve kolay gerçekleşmesini sağlayacak yeni düzenleme için şöyle konuştu:

" Atatürk Havalimanı’nda 2002 de 11 milyon yolcumuz vardı. Bu, yüzde 14’lük bir artışla geçen yıl 37 milyon 300 bin’e ulaştı. Büyük bir rakam. Bunun üzerine bu kadar büyüyen havalimanında aynı kalitede hizmetimizi nasıl yükseltiriz. Bunun çalışmasını devamlı olarak yapıyoruz. Hiç bir talep olmadan engelli ve gazilerimize nasıl bir yardım yapabiliriz düşüncesinin sonucunda primeclass, business class yolcuların faydalandığı bu kapılardan engelli ve gazi yolcularımızın da yararlanmasına kara verdik. Bu önemli karardı. Biraz da kendimizi onların yerine koymak istedik. Biz olsaydık ne isterdik. Bundan öncede ayakkabı ve kemer çıkartılmasını kaldırmıştık ve tüm Türkiye’ye de örnek oldu. ilk girişte kemer ve ayakkabı çıkarmaya son vermiştik. Vatandaşın memnuniyeti çok önemli."

Vali Ahmet Aydın son olarak çalışanlardan engelli ve gazi yolcular için güleryüzlü olmalarını istedi.  

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim