• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Air Arabia, Antalya'ya doğrudan seferleri başlatıyor

Air Arabia, Antalya'ya doğrudan seferleri başlatıyor
Air Arabia, 29 Temmuz itibariyle doğrudan Antalya uçak seferlerini başlatıyor. Uçuşlarla birlikte, bir gün olan mesafe, 3.5 saate inecek.

BAE havayolu şirketi Air Arabia'nın Sharjah-Antalya karşılıklı tarifeli doğrudan uçuşlarının tanıtım toplantısına Antalya Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öztürk, BAKA Antalya YDO Koordinatörü Alaattin Özyürek, Air Arabia Türkiye Genel Müdürü Nuket Angın, Air Arabia yetkilileri, BAKA uzmanları ile seyahat acentesi yetkilileri katıldı.

"Körfez ülkelerinden gelen turist sayısını arttırmalıyız"

Antalya Valisi Öztürk, “Hedef kitlemiz içerisinde Körfez ülkeleri de bulunmaktadır. Özellikle Körfez ülkelerinden Antalya'ya gelen yaklaşık 7 bin turist sayısının kısa sürede artırılması gerekmektedir. Antalya ve çevresinin Körfez ülkelerine iyi tanıtılarak daha fazla insana ulaşılacağına inanıyorum '' dedi.

Air Arabia Türkiye Genel Müdürü Nuket Angın, Dubai'ye coğrafi yakınlığıyla bilinen Sharjah Emirliği ile Antalya arasında direkt uçuş seferlerinin başlatılmasında destekleri için Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'e, BAKA'ya ve turizm firmalarına teşekkür etti.

Mesafe bir günden 3.5 saate inecek

Air Arabia'nın Sharjah'tan 63 farklı noktaya yolcu taşıdığı bilgisini veren Nuket Angın, “29 Temmuz 2014'ten itibaren haftada 3 gün düzenlenecek olan Sharjah-Antalya arası seferler ile Antalya da bu destinasyonlara eklenmiş olacaktır. Yapılacak direkt uçuşlar sayesinde, aktarmalar ve havalimanında geçirilen süreyle birlikte yaklaşık 1 gün olan Antalya ve Körfez ülkeleri mesafe 3.5 saate inecektir '' dedi.

"İslam ülkelerine açılmak çok önemli"

Turizmde yeni arayışlar içerisinde olduklarını ve hedef kitle içerisinde Körfez ülkelerinin de bulunduğunu belirten Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, “İslam ülkelerine açılmanın ve o bölgede tanıtımın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Özellikle Körfez ülkelerinden Antalya'ya gelen yaklaşık 7 bin turist sayısının kısa sürede artırılması gerekmektedir. Şimdilik haftada 3 gün yapılacak olan ve yaklaşık bir ay sonra başlayacak Sharjah-Antalya sefer sayılarının da ileride artacağını umuyorum '' diye konuştu.

Uçuşlar ilk aşamada 160 kişilik uçaklarla, haftada 3 gün

Air Arabia'nın tarifeli direkt Antalya uçuşları Dubai'ye 25 km uzaklıktaki Sharjah Havalimanı'ndan karşılıklı gerçekleştirilecek ve uçuşlar ilk etapta 160 kişilik uçaklarla haftada 3 gün yapılacak. Uçuşlar, Air Arabia'nın Körfez'deki geniş uçuş ağı sayesinde bağlantılı uçuşlarla çevre ülkelerden de yolcuları Antalya'ya getirecek. 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim