• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

"Air Canada için Türkiye çok önemli bir rota”

"Air Canada için Türkiye çok önemli bir rota”
Air Canada, uluslararası uçuş ağına 6 yeni nokta ekledi. Air Canada böylece dünyada 6 kıtaya uçan az sayıdaki global havacılık markasından biri oldu.

Air Canada, uluslararası uçuş ağına Toronto-Bombay, Toronto-Berlin, Montreal-Cezayir, Montreal-Marsilya, Vancouver-Tayvan ve Vancouver-Nagoya seferlerini ekledi.

Air Canada böylece dünyanın 6 kıtasına sefer düzenleyen az sayıdaki global havacılık şirketlerinden biri oldu. Air Canada daha konforlu bir seyahat deneyimini ekonomik fiyatlarla yaşamak isteyen yolcularına özel olarak oluşturduğu Premium Economy sınıfı ile de kıtalararası uçuşlarda yolculuğun ilk anından itibaren önemli ayrıcalıklar sağlıyor.

"Air Canada için Türkiye çok önemli bir rota” 

Yeni hatların Air Canada’nın global ve sürdürülebilir karlı büyüme konusundaki kararlılığının önemli bir göstergesi olduğunu belirten Air Canada Türkiye Genel Müdürü Nedime Konuksever: “Air Canada olarak Türkiye’den ABD’ye kolay ve alternatif bir ulaşım imkanı sağlıyoruz. Ayrıca uluslararası yolcular için cazip bir seçenek olarak öne çıkan ana aktarma noktalarımız Toronto, Montreal ve Vancouver’dan yapılan seferlerimizin artması ile uluslararası pazarlardaki hızlı büyümemiz devam edecek" dedi.

Konuksever konuşmasına şöyle devam etti: "Geleceğin en önemli global havayollarından biri olma yolundayız. Bu yolda Türkiye de Air Canada için çok önemli bir ülke. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Türkiye pazarı bizim için çok önemli. Kuzey Amerika’dan Türkiye’ye direkt sefer düzenleyen tek Kanadalı ve Kuzey Amerikalı havayolu şirketiyiz. Bu kapsamda son teknoloji Boeing 787 Dreamliner uçaklarımızı Türkiye’ye de getirdik. Ayrıca İstanbul’dan yapılan kıtalararası uçuşlarda müşterilerine Premium Economy sınıfı seçeneğini sunan tek havayolu şirketiyiz.  Türkiye’den yolcu sayımız da her geçen gün artıyor. Kanada’nın en hızlı büyüyen markası olarak, Türkiye’de müşteri odaklı ürün, hizmet ve yatırımlarımıza devam edeceğiz”.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim