• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Air France’a Skytrax’den 3 ödül birden!

Air France’a Skytrax’den 3 ödül birden!
Havacılık Oscar ödülleri olarak bilinen Skytrax 2019 ödüllerinin sahipleri açıklandı. Air France La Première kabini ile Skytrax 2019’dan üç kategoride ödül almaya hak kazandı.

Havacılık endüstrisinin Oscar'ları olarak anılan Dünya Havayolu Ödülleri Skytrax 2019 sahiplerini buldu. Air France havacılık sektörünün en prestijli ödüllerinden ‘En İyi Birinci Sınıf Salon Yemeği’, ‘Uçuşta En iyi Birinci Sınıf Yemek’, ‘En İyi Birinci Sınıf Konfor Olanakları’ kategorilerinde ödül aldı.   

Parıs-Charles De Gaulle'dekı La Premıère salonunda huzur, lüks ve zevk cenneti

Air France’ın Paris Charles De Gaul Havalimanı’ndaki La Première Lounge, sakin, huzurlu bir anın yanı sıra, olağanüstü bir seyahat deneyimi vaadi sunuyor. Bin metrekareye yayılan özel alanda yolcular, eşsiz sunumlar ve özel şeflerin menülerinden lezzetleri tadarken kendilerini ünlü bir restoranda yemek yer gibi hissediyor. Havaalanında huzurlu ve dinlendirici bir alan sunan La Premiére, sık seyahat edenlerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlanmış özel SPA uygulamaları ve çalışmak isteyen misafirlerinin ihtiyacına uygun alanıyla da bir lounge’dan fazlasını sunuyor.

En İyi Fransız Şefler La Premıère Yolcularının Hizmetinde

Yıl boyunca dört mevsimde dört farklı Michelin yıldızlı şef ve Fransız gurmelerden kreasyonlar sunan La Premıère ile her uçuş ayrı bir lezzet şölenine dönüşüyor. 2019'un başından bu yana müşterilerine La Première kabinde yeni bir seyahat kiti hazırlayan Air France, yolcuların uçuşları boyunca ihtiyaçları olacak pek çok ürünü en özel şekilde sunuyor. La Première seyahat kiti; yüz, vücut ve saç bakımı yelpazesinden seçkin ürünlerin yanı sıra, gece maskesi, kulak tıkacı, kulaklık kılıfı ve kalem gibi faydalı ürünlerden oluşuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim