• BIST 10045.74
  • Altın 2383.337
  • Dolar 32.4134
  • Euro 34.5567
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Alternatif tatil turizmin yeni gözdesi

Alternatif tatil turizmin yeni gözdesi
Normal tatil konseptlerinden farklı olarak karşımıza çıkan alternatif tatil, insanların dini ve kültürel yapılarını göz önünde bulundurarak, Türkiye’de yeni konsepti ile ziyaretçilerini bekliyor.

Muhafazakar tatilcilerin yeni gözdesi olan alternatif tatil, diğer tatil konseptli otellere kıyasla özellikle alkol olmaması, bay bayan ayrı konseptleri ile misafirlerine tatil imkanı sağlıyorlar.

İslam huzuru dahilinde tatil yapmak isteyen kişileri bekleyen alternatif tatil otelleri birçok meşhur tatil yöresinde kendine yer edinmiştir. Kişilerin manevi ve dini duygularına saygısı ile ünlenen bu oteller kadınlara sunduğu özel sauna, hamam hizmetleri ve plaj hizmetleri ile tatil keyfinizden bir kayıp yaşatmadan Müslümanlığa yakışır bir şekilde tatil yapma imkanı sunuyor.

Yurt dışından gelen Müslüman turistlerin de gözbebeği haline gelen alternatif tatil otelleri turizme yaptığı katkı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Dini kuralların güzel bir şekilde yansıtıldığını alternatif tatil seçeneklerini barındıran oteller birçok yörede karşımıza çıkabilir. Ailenizle yapacağınız tatilin yanı sıra yalnız başınıza manevi huzuru bulmak adına alternatif tatil seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Yalnız başınıza iç huzurunuzu bulmanızı sağlayan alternatif tatil seçeneği birçok yerli turist tarafından da tercih edilmektedir.

İslami koşullara uygun olmadığı için tatile çıkmayan birçok kişi alternatif tatil seçeneğiyle yaşayabileceği eğlenceden mahrum kalmayarak  özgür ve dininin getirdiği yükümlülüklerden uzaklaşmadan aradığı tatil keyfine kavuşmaktadır. Genel olarak daha sakin yerleri tercih eden kişilerin alternatif tatil sayesinde eğlencenin merkezi olarak tarif edilen bölgelerde, dış dünyadaki kötülüklerden arındırılmış bir şekilde eğlencenin tadını çıkarmaktadır.

Eğer sizde ailenizle veya yalnız şekilde huzurlu ve maneviyat dolu bir tatil keyfi yaşamak isterseniz bu tatil seçeneği tam size göre diyebiliriz.

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim