• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

AnadoluJet Gökçeada için izin bekliyor

AnadoluJet Gökçeada için izin bekliyor
AnadoluJet Bölge Uçuşları Başkanı Sami Alan, Çanakkale Sanayi Odası’na yaptığı ziyaret sırasında Gökçeada seferleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

AnadoluJet Gökçeada için izin bekliyor

AnadoluJet Bölge Uçuşları Başkanı Sami Alan, Çanakkale Sanayi Odası’na yaptığı ziyaret sırasında Gökçeada seferleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetlisi olarak dün Çanakkale’ye gelen AnadoluJet Bölge Uçuşları Başkanı Sami Alan, Gökçeada seferleri ile ilgili yasal prosedürleri tamamlamaya çalıştıklarını söyledi.

AnadoluJet’in Gökçeada’ya yapacağı izinler için DHMİ ile sivil havacılıktan uçuş izinleri beklendiğini söyleyen AnadoluJet Bölge Uçuşları Başkanı Sami Alan, “Kesin tarih olmamakla beraber Gökçeada uçuşlarına bu yıl içersinde başlayacağız” dedi. Alan, AnadoluJet’in günlük Çanakkale seferlerini arttırmaya yönelik herhangi bir çalışma yapılmadığını, Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarının tek sefer şeklinde devam edeceğini söyledi.

Bakan söz vermişti

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, geçen yıl hizmete açtığı Gökçeada Havaalanı’ndan kısa süre sonra Gökçeada-İstanbul- Ankara uçuşlarının başlayacağı yönünde söz vermiş ve daha sonraki günlerde bu yönde Gökçeada Belediye Başkanı Yücel Atalay’ın da ‘AnadoluJet uçuşlar için hazırlanıyor” diye kamuoyuna bağlayıcı demeçler vermişti.

Kolay olmuyor

AnadoluJet Bölge Uçuşları Başkanı Sami Alan’a dünkü Çanakkale gezisinde bunlar hatırlatıldığında, “Bizim Gökçeada uçuşlarımızla ilgili planlarımız hazır. Bu yönde bir sıkıntı yok, ancak bunun için DHMİ ile sivil havacılıktan uçuş izinlerini bekliyoruz. Bu tür prosedürlerin yerine gelmesi kolay olmuyor. Kesin tarih olmamakla beraber Gökçeada uçuşlarına bu yıl içersinde başlayacağız” dedi.

Alan, AnadoluJet’in günlük Çanakkale seferlerini arttırmaya yönelik herhangi bir yeni çalışma yapılıp yapılmadığı yönündeki sorulara, Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarının tek sefer şeklinde devam edeceğini, yeni bir planlamanın söz konusu olmadığı şeklinde yanıt verdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim