• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

AnadoluJet'in "Avantaj Rotası" Erzincan'ı işaret ediyor

AnadoluJet'in "Avantaj Rotası" Erzincan'ı işaret ediyor
Halkın havayolu AnadoluJet’in yolcularına seyahat fırsatları sunan projesi “Avantaj Rotası” Haziran ayında Erzincan’a özel fırsatlar sunuyor.

Haziran ayı süresince AnadoluJet’le Erzincan’a uçan tüm yolcular; konaklama, gıda ve hediyelik eşya satışı yapılan bazı özel noktalarda çeşitli kampanya ve indirimlerden yararlanıyor. Ücretsiz şehir turuna katılıyor. Ayrıca tüm JetGenç üyeleri Avantaj Rotası ile haziran ayı boyunca Erzincan’a yüzde 50 indirimle uçuyor.

Anadolu şehirlerinin tarihi ve kültürel yönlerini tanıtma hedefiyle çalışmalarını sürdüren AnadoluJet’in, hesaplı tatil ve konaklama fırsatları sunan özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” Haziran ayında ibresini Erzincan’a çeviriyor. AnadoluJet yolcularına Haziran ayı boyunca sunduğu özel avantajlarla Erzincan’ı daha yakından tanıma avantajı sağlıyor.
 
Haziran ayı süresince AnadoluJet ile Erzincan’a uçan yolcular, Simay Otel’de yüzde 40, Meva Hotel’de yüzde 35 indirimle konaklayıp, dilerlerse her iki otelin de ala carte restoranında yüzde 25 indirimle yemek yiyebiliyor. 
 
Ergan Turizm ayrıcalığı ile Karasu Nehri’nde Rafting yapmak isteyen AnadoluJet yolcuları en az beş kişilik gruplarda yüzde 50, Ergan Dağı’na çıkıp yamaç paraşütü keyfini sürmek isteyenler ise en az üç kişilik gruplarda yüzde 25 indirim kazanıyor.

AnadoluJet yolcuları ayrıca Erzincan’ın sevilen lezzetlerinden Leblebici Rahmi’de yüzde 25, Evin Döner’de yüzde 25, Tadın Süt ve Süt Ürünleri’nde ise yine yüzde 25 indirim hakkı kazanıyor. Şehrin önemli zanaatlerinden biri olan bakır işlemeciliğinin önemli örneklerini sunan Truva Bakır’dan da yüzde 25 indirim ile el emeği özel bakır eşyalar satın alabiliyor.

Ayrıca tüm JetGenç üyeleri Avantaj Rotası ile Erzincan’a haziran ayı boyunca yüzde 50 indirimle uçuyor.

Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi de bu özel projeye destek veriyor. Valilik ve Belediye düzenledikleri özel turlarla AnadoluJet yolcularına ücretsiz şehir turu imkânı sunuyor. Şehir turu yapmak isteyen ya da program kapsamındaki rafting ve yamaç paraşütü turlarından yararlanmak isteyen yolcuların havalimanında rezervasyon yaptırması gerekiyor.

Her ay Anadolu’nun farklı bir şehrine rotasını çeviren AnadoluJet’in “Avantaj Rotası” projesi kapsamında AnadoluJet ile seyahat edenler yıl boyunca Anadolu’nun farklı şehirlerinde özel indirimli konaklama imkânlarına sahip olup, şehrin en ünlü restoranlarında, alışveriş noktalarında çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanmaya devam edecek.

avantaj+rotasi+erzincan.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim