• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Anadolujet'in 'bavulsuz yolculuk' dönemi

Anadolujet'in 'bavulsuz yolculuk' dönemi
Anadolu Jet'in "Bavulsuz Yolculuk" Projesi kapsamında, PTT'nin yolcuların bavullarını evlerinden alıp gideceği adrese teslim edeceği bildirildi...

 

Anadolu Jet Bölge Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, bir süre sonra Kayseri- Ankara arası uçuşlara başlayacaklarını söyledi.
 
Günde iki sefer yapacaklarını belirten Doğan, şunları kaydetti:
 
"Kayseri'yi Ankara üzerinden tüm Anadolu'ya bağlayacağız. Kayseri bir ticaret ve sanayi şehri. Ayrıca 4 tane üniversitesi var. Bu üniversitelerde okuyan öğrencilerin bir çoğu şehir dışından geliyor. Bu sebeple Ankara'ya günü birlik seyahat yapmak isteyecek vatandaşımız olacaktır. Biz de uçuşlarımızı buna göre ayarladık. Sabah Kayseri'den çıkan bir vatandaş Ankara'da ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra akşam yemeğini yine Kayseri'de ailesi ile birlikte yiyebilecek."
 
Toplantıya katılan acente yetkililerine 2013 iş planları hakkında bilgi veren Doğan, "Bagajsız Yolculuk Projesi'nin detaylarını da anlattı.
 
Yolcuların uçak saatinden kısa bir süre önce evlerinin önünden alınacağını belirten Doğan, şöyle devam etti:
 
"Anadolu Jet artık 3. basamağını yaşamaya başladı. 1. aşamada yolcu sayısını artırmayı amaçlamıştık. Verdiğimiz kaliteli hizmet ile çok sürmeden bu konudaki hedeflerimize ulaştık. 2. aşamada ise vatandaşlarımızın önündeki engelleri ve mazeretleri kaldırmaktı. Vatandaşlarımızın en büyük bahanelerinden birisi de havaalanına ellerinde bavullarla gitmekti. Bu sıkıntıyı servislerle çözmeye çalıştık ama servisler yetersiz kaldı. 3. aşamada ise bu sorunu ortadan kaldırmak için ücretsiz olmakla birlikte yolcularımızın bavullarını kapılarının önünden alarak gidecekleri yerlere bırakacağız. Ayrıca Kayseri'ye özel bir uygulamamız daha var. Bavullarını PTT ile gönderdiğimiz yolcularımızı da servislerimiz ile kapılarının önünden alarak havaalanına götüreceğiz. PTT ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kısa zamanda bu projemizi hayata geçireceğiz."
 
Doğan, Kayseri- İstanbul uçuşlarının da haftada 17 sefere çıkarılacağını sözlerine ekledi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim