• BIST 9883.9
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

AnadoluJet'le gençler indirimli uçacak

AnadoluJet'le gençler indirimli uçacak
Gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği özel proje ve kampanyaları ile konforlu uçuş fırsatları sunan AnadoluJet, yeni yıla genç bir kampanya ile girmeye hazırlanıyor.

 

Gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği özel proje ve kampanyaları ile konforlu uçuş fırsatları sunan AnadoluJet, yeni yıla genç bir kampanya ile girmeye hazırlanıyor.
 
AnadoluJet, 1-31 Aralık tarihleri arasında 2 – 12 yaş arası çocukları ve 13-24 yaş grubundaki gençleri tüm Türkiye ve Kıbrıs’a yüzde 50 indirim ile uçuracak.
 
Halkın havayolu AnadoluJet, 7’den 70’e herkesi ekonomik ve konforlu uçuş keyfi ile buluşturmaya devam ediyor. Şimdiye kadar AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu ve JetGenç projesi ile binlerce çocuk ve gencimize ulaşan AnadoluJet, genç neslin seyahat etmesini Aralık ayı içinde daha da kolay hale getiriyor. 
 
Düzenlediği yeni kampanya ile 1 – 31 Aralık tarihleri arasında çocukları ve gençleri  yüzde 50 indirimle uçuracak AnadoluJet, ülkemizin geleceği gençlerimizi hayallerine taşıyacak. Tüm Türkiye ve Kıbrıs uçuşlarında geçerli olacak kampanya; 2 - 12 yaş arası çocukları ve 13 - 24 yaş arası gençleri kapsayacak. 
 
Özellikle yeni yıla girmeye hazırlandığımız şu dönemde çocuk ve gençlerimizi ailelerine güven ve konforla ulaştıran AnadoluJet, kurulduğu günden bu yana yeni nesle yönelik pek çok projeyle çocukların ve gençlerin yanında olmaya devam ediyor. 
 
Anadolujet ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.
 
anadolujet_aralik_yuzde50_indirim_gencler_kampanya_gorseli.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim