• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

AnadoluJet'ten araç kiralama kampanyası

AnadoluJet'ten araç kiralama kampanyası
Türkiye’nin güvenilir ve prestijli araç kiralama şirketi National Car Rental ile işbirliği içinde olan AnadoluJet, yolcularına 49 TL’den başlayan fiyatlarla araç kiralama imkânı tanıyor.

Halkın havayolu AnadoluJet, yolcularına ayrıcalıklı hizmetlerin kapılarını açıyor. Yalnızca havada değil, kara yolu ulaşımında da en seçkin markalarla işbirliğine giden AnadoluJet, tüm müşterilerine en kaliteli ve konforlu araçları erken rezervasyonlarda ekonomik fiyatlarla kiralama imkânı sunuyor.

Türkiye’nin güvenilir ve prestijli araç kiralama şirketi National Car Rental ile  işbirliği yapan AnadoluJet, yolcularının kara ulaşımında da konforlu seyahat etmesini mümkün kılıyor. National Car Rental’ın deneyimli ekibi sayesinde kolay bir şekilde araç kiralayabilen AnadoluJet yolcuları, 10 Eylül tarihinden sonraki rezervasyonlarda 49 TL’den başlayan fiyatlarla farklı pek çok markanın otomobillerini kiralayarak ekonomik ulaşım seçeneklerine kavuşuyor.

AnadoluJet yolcuları; İstanbul Taksim, İstanbul Kavacık, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Bodrum, Erzurum, Dalaman, Kayseri, Kuşadası, Sivas, Marmaris, Mardin, Hatay, İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki National Car Rental ofislerinden bu hizmetten yararlanabiliyor.

1997 yılından bu yana National Car Rental'ın Türkiye lisansı ile hizmetlerini devam ettiren şirket, 2004 yılından itibaren Alamo müşterilerine de hizmet veriyor. 1947 yılında Missouri, ABD'de kurulan National Car Rental, 50 yılı aşkın bir süredir dünyanın en ileri oto kiralama kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.  83 ülkede 3 bin 200'in üstünde ofisi ve 375 binden fazla araç filosu ile oto kiralama alanında en yeni hizmetleri sunan National Car Rental, şimdi de AnadoluJet yolcularını konfora kavuşturuyor. 

National Car Rental'ın www.anadolujet.com üzerinden yapılan yönlendirme ile  www.yesnational.com web sitesine giren AnadoluJet yolcuları yalnızca bilet numaralarını girerek bu hizmetten yararlanabiliyor. 49 TL’den başlayan fiyatlarla araç kiralayabilmek için uçuş tarihinden en az yedi gün önce rezervasyon yapılması gerekiyor.

anadolujetarac.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim