• BIST 8853.72
  • Altın 2239.248
  • Dolar 32.3388
  • Euro 35.0797
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Ankara-Edremit uçuşları kış sezonunda da devam edecek

Ankara-Edremit uçuşları kış sezonunda da devam edecek
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'nda yolcu artışları hızla devam ederken hava yollu şirketleri geçtiğimiz yıllarda kış sezonunda iptal ettikleri Ankara uçuşlarına bu sezon devam etme kararı aldı.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Koca Seyit Havalimanında yolcu artışları hızla devam ederken hava yollu şirketleri geçtiğimiz yıllarda kış sezonunda iptal ettikleri Ankara uçuşlarına bu sezon devam etme kararı aldı. Ankaralı acenteler ve havayolu şirketi yetkilileri Edremit’te bir araya geldi.

Artan yolcu grafiği ile bu yıl 300 bin yolcu hedefine hızla ulaşmaya çalışan Koca Seyit Havalimanı geçtiğimiz yıllarda kış aylarındaki sefer iptalleri ile yolcu sayısında düşüş yaşıyordu. Bölgedeki turizmciler ile havayolu firmaları arasında yapılan çalışmalar ile özellikle kış aylarında iptal edilen Ankara uçuşları bu kış sezonunda haftada iki gün olarak devam edecek.

Edremit’te bir araya gelen Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya, EKTİD (Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği) bölgedeki zincir otel yöneticileri, bölgesel turizmciler, hava yolu şirketi yetkilileri ve Ankaralı seyahat acenteleri bölgeye uçuşları kış sezonunda da kesilmemesi için yapılması gerekenleri masaya yatırdılar. Bir hava yolu firması tarafından Cuma ve Pazar günleri yapılması planlanan uçuşlar için çeşitli promosyonlar yapılması gündeme gelirken bir başka hava yolunun da İstanbul dışında Ankara uçuşlarını devam ettirmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim