• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Ankara Nakliyat Olarak Uzman Ekibimiz İle Yanınıdayız

Ankara Nakliyat Olarak Uzman Ekibimiz İle Yanınıdayız
Coğrafi bölge olarak İç Anadolu Bölgesinde yer alan Ankara, gerek coğrafi konumu sayesinde gerekse demiryolu ve karayolunun yurdun dört yanıyla bağlantılı olması, siyasi, asgari ve ekonomik bakımdan güvende oluşundan Başkent seçilmiştir.

Nüfusu bakımından İstanbul’dan sonra ikinci sırayı almaktadır.Türkiye genelinde en çok üniversite bu ilimizde olduğundan öğrenci yoğunluğu yerel halkın yoğunluğuna eştir. Yine kamu sektörünün bu şehrimizde toplanmasından dolayı bürokratlar ve kamu çalışanları yerel halkın bütünlüğünü oluşturur. “Memur Kenti” denir diğer bir deyişle.

Çalışan ve emekçi kesimin fazla oluşu ve taşımacılığın önemli bir sektör olması nedeniyle Ankara Nakliyat  olarak ofis, büro vs. her türlü yaşam alanınızı ister şehir içi ister şehir dışı olsun taşımaktan gurur duyarız. ankaranakliyat.com.tr/ web adresi üzerinden iletişime geçebiliceginiz firmamız , müşteri memnuniyeti odaklı çalışır. Nakliye konusunda deneyimli uzman ekip arkadaşlarımızla bulunduğunuz ortamda ön inceleme yapıyoruz. Sökülüp takılacak mobilyalarınız kayıt altına alınarak kırılma ihtimali olan eşyalarınız özenle paketlenir. Evinize adım attığımız andan itibaren eşyalarınız sigorta kapsamına alınır. Doğabilecek her türlü kazaya karşın artık sigortalı olan eşyalarınız garanti altına alınmış olur. 

Kapalı kasa araçlarımız ve yük taşıma asansörümüz eşyalarınızın fazlalığına göre ayarlanır. Evinize gelen ilk ekibimiz fizibilite çalışmasını yaparak sonradan doğabilecek sürprizlere kendini kapatır. Fiyat konusunda ise ön bilgi verilerek sizlere bilgilendirme yaparız. Aracın hareket istikametinden varış istikametine kadar bulunduğu konumları sizlerle paylaşarak bazı evhamlı müşterilerimizi rahatlatırız. Eşyaların giriş çıkış yapacağı ortam incelenerek gerektiğinde orta pencerelerin durumları gereğince yük asansörümüzün yanaşmasını sağlayarak yükleri kolaylıkla taşıyabilmekteyiz. Ankara evden eve nakliyat firması olarak her türlü duruma hazırlıklıyız.

Bazı ev ve ofislerde kapılarının darlığı ya da nakliye araç park yerinin uygun olmaması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Alışılagelmedik pürüzlerin çıkması biz Bahçelievler Nakliyat Firmaları olarak beklenmedik bir durum olsa da mutlaka bir çözüm yolunu bulabilmekteyiz. Gerek firma yetkililerimizle gerekse ekibimizle görüşmeler yaparak sorunu en kısa sürede gideririz. Profesyonelliğin getirdiği hızlı, kararlı ve güvenli çalışmakta ödün vermeyiz. Sizleri memnun etmek bizlerin referansı olacaktır.

Asansör kullanılan binalarda eşya taşımaya apartman yönetimi tarafından izin verilmeyen durumlar olabilmektedir. Bu durumlarda da ekip olarak sorunsuz bir şekilde evinizin içine kadar emanetlerinizi alıp teslim ederiz.

Ankara evden eve nakliyat olarak Türkiye’nin dört bir yanına eşyalarınız güvenli bir şekilde garanti kapsamında evden eve istenilen mekana kadar ulaştırırız. Referanslarımız gururumuzdur. Sizler taşınma telaşına girmeden, yorulmadan taşınma işleminiz bitmiş olur. Size sadece zevkinize göre ince detaylar kalır.

Profesyonel ekibimiz ayrıca çevre bilinciyle hareket etmekte gürültüsüz ve görüntü kirliliğine önem vermektedir. Asla ne komşularınız ne de sizler rahatsız olmazsınız. Güler yüzlü ve çalışkan ekibimiz size gelmek için hazırdır. Ayrıca web sitemiz üzerinden ulaşabiliceginiz bahçelievler nakliyat firmaları sayesinde, bahçelievler civarında bulunan taşıma şirketlerinin iletişim bilgilerini ögrenebilmeniz mümkün

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim