• BIST 9796.54
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Antalya'da 'acil durum' tedbirleri sürüyor

Antalya'da 'acil durum' tedbirleri sürüyor
Port Akdeniz Antalya Limanı'nda dün geceden itibaren etkili olan fırtınayla gerekli önlemlerin alındığı, fırtınalı hava etkisini kaybedene kadar liman içi acil müdahale ekiplerinin alarm konumlarını sürdüreceği bildirildi.

Port Akdeniz Antalya Limanı'nda dün geceden itibaren etkili olan fırtınayla gerekli önlemlerin alındığı, fırtınalı hava etkisini kaybedene kadar liman içi acil müdahale ekiplerinin alarm konumlarını sürdüreceği bildirildi.Port Akdeniz Antalya Limanı'ndan yapılan açıklamada, şiddetli yağış ve fırtına konusunda yapılan meteorolojik uyarının ardından Antalya Limanı'nda tedbirlerin alındığı belirtildi.

Fırtına için acil müdahale ekiplerinin dün geceden uyarıldığı ve bir kısmının limanda hazır bekletildiği kaydedilen açıklamada, fırtınaya 3 römorkör ve kara ekipleri ile müdahale edildiği ifade edildi. Halatları kopan gemilerin römorkörler ile sabit tutulduğu belirtilen açıklamada, pilot botun da yardım isteyen Sahil Güvenlik botuna yardıma gönderildiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Dalgaların mendireklerin ötesinden liman sahasına aşması, hatta mendirekteki taşları rıhtım içlerine kadar sürüklemesi sonucu acil durum ekipleri tedbirlerini aldı. Liman sahası içi trafiğe kapatıldı, elektrik çarpması tehlikesine karşı elektrik bağlantıları kesildi, bariyerler oluşturuldu. Hava koşullarının bu geceye doğru yağmurla birlikte normale dönmesi bekleniyor. Fırtınalı hava etkisini kaybedene kadar liman içi acil müdahale ekipleri alarm konumlarını bozmayacaklar. Meteoroloji yakından takip edilmektedir.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim