• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

"Arabam Tatilde" hizmeti yaygınlaşıyor

"Arabam Tatilde" hizmeti yaygınlaşıyor
OMSAN'ın Pegasus ile başlattığı “ARABAM TATİLDE” hizmeti Bodrum’dan sonra şimdi Antalya ve İzmir’de… Aracınızı tatil yolunda OMSAN, tatilde ise siz kullanacaksınız.

'Arabam Tatilde' yaygınlaşıyor

OMSAN'ın Pegasus ile başlattığı “ARABAM TATİLDE” hizmeti Bodrum’dan sonra şimdi Antalya ve İzmir’de… Aracınızı tatil yolunda OMSAN, tatilde ise siz kullanacaksınız.

OMSAN Lojistik, havayolu taşımacılığının dinamik firması Pegasus ile 2010 yılında başlatmış olduğu “Arabam Tatilde” hizmetini genişleterek sürdürüyor. Aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenlerin imdadına koşan “Arabam Tatilde”, Bodrum’un yanı sıra Antalya ve İzmir çevresine tatile gideceklerin de hizmetine geçen seneki fiyatlardan sunulmakta. Böylece tatil severler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, tatil yolunda uzun ve yorucu yolculuklar yapmak zorunda kalmayıp, kendileri PEGASUS konforuyla uçarken, araçları OMSAN güvencesiyle taşınabilecek. 2 May ıs – 31 Ekim tarihleri arasında aracını, İstanbul’un her iki yakasında bulunan OMSAN teslimat noktalarında veya İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bagajlarında bulunan yüklerle birlikte OMSAN yetkilisine teslim eden tatilciler, Bodrum için, dilerlerse uçaktan iner inmez Bodrum Havalimanı’ndan, dilerlerse ertesi gün Bodrum’da bulunan OMSAN teslimat noktasından, Antalya’da Antalya Havalimanı’ndan, İzmir’de ise Adnan Menderes Havalimanı’ndan teslim alabilmekte. Ayrıca tatilciler, tatil dönüşlerinde de “Arabam Tatilde” hizmetinden aynı şekilde faydalanabilmekteler. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, ilginin hayli yüksek olduğu “Arabam Tatilde” projesi ile Mayıs ayı başından bu yana yaklaşık 300 araç taşınmış bulunmakta.

Aracın kasko değerine göre değişen taşıma sigortası bedeli ve KDV hariç olmak üzere, İstanbul–Bodrum, İstanbul-Antalya ve İstanbul-İzmir arası tek gidiş taşıma fiyatı 299 TL’den, gidiş–dönüş taşıma fiyatı ise 499 TL’den başlamakta.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim