• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Arser'den THY Kargo'ya 11 adet forklift

Arser'den THY Kargo'ya 11 adet forklift
Arkas Holding’in iş makineleri sektöründe faaliyet gösteren şirketi Arser, THY’ye 11 adet STILL marka akülü forklift satışı gerçekleştirdi.

ARSER'DEN THY KARGO'YA 11 STILL

Arkas Holding’in iş makineleri sektöründe faaliyet gösteren şirketi Arser, THY’ye 11 adet STILL marka akülü forklift satışı gerçekleştirdi.

Arser, yaklaşık on yıldır Türkiye mümessilliğini yürüttüğü Almanya merkezli STILL GmbH’in forklift, çekici ve depo ekipmanları ile girdiği Türk Hava Yolları’nın (THY) forklift alımı ihalesini kazandı. Türkiye’nin forklift ve istif makineleri konusunda önde gelen tedarikçilerinden olan Arser, toplam 11 adet forklift ihalesi kapsamında, sekiz adet iki ton taşıma kapasiteli RX 20-20 P akülü forklift, üç adet üç ton taşıma kapasiteli RX 60-30 akülü forklift tedarik edecek.

Arser, ihale sürecinde THY’nin hizmet kalitesine ve ihtiyacına uygun olan bu ürünlerin demosunu yaparak, ilgililerin ve kullanıcıların birebir denemelerini sağladı. Böylece en uygun teklifi sunmanın yanında kullanım kolaylığı ve diğer avantajlar da gösterilmiş oldu. THY’nin kargo bölümünde kullanılacak olan STILL forkliftleri yüksek teknolojik özelliklere sahip, akünün yandan değişimi sayesinde güvenli ve zaman tasarruflu. Akünün yandan değiştirilebilmesi, bir manuel veya akülü transpalet yardımı ile yapılabiliyor. Böylece vinç / jalaskar gerektirmeyen güvenli bir yöntemle zamandan kazanılıyor. 11 yeni forkliftle ekipman parkını genişleten THY, bu sayede kargo bölümündeki servis kalitesini destekleyerek daha hızlı hizmet sunacak. Almanya’da STILL’in merkezinde üretilecek forkliftlerin yapımı yaklaşık dört ayda tamamlanacak. Türkiye’de birçok önemli lojistik firmasında ve fabrikada mekan özelliklerine uygun çeşit sunması, sürekli teknolojisini yenilemesi nedeniyle Arser’in tedarikçisi olduğu STILL forkliftleri tercih ediliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim