• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Arval'in sürücüsüz servis çözümü 'evaa' yola çıkıyor

Arval'in sürücüsüz servis çözümü 'evaa' yola çıkıyor
Kurumsal araç kiralamada uluslararası bir lider olan ve yenilikçi mobilite çözümleri sunan Arval, Mart 2020'den itibaren yollarda olması planlanan mobilite çözümü EVAA’yı test etmeye başladı.

2020 Mart ayında yola çıkacak olan Arval’in Sürücüsüz Mobilite Çözümü EVAA, Arval Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alain Van Groenendael'in katıldığı ve Arval’in Rueil Malmaison’daki merkez ofisinde düzenlenen özel bir lansman ile davetliler ve çalışanların testine sunuldu.

Sürücüsüz servis çözümü EVAA, Arval'in inovasyon, araştırma ve geliştirmeye adanmış uluslararası mobilite projesinin de bir parçası.

Arval, sürücüsüz elektrikli araç projesinin yürütüldüğü Fransa da dahil olmak üzere başta İtalya, Hollanda, Norveç olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde bulunan Mobilite Merkezi’nde mobiliteye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert EVAA’nın test edilmeye başlanmasıyla vesilesiyle, şu bilgileri verdi: “13 ülkeyi kapsayan yaklaşık 4 bin filo yöneticisi ile yapılan Arval Mobility Observatory sonuçlarına göre, Türkiye’de farklı alternatif mobilite çözümlerine olan ilgi oldukça yüksek. Oluşturulacak uygun ve yaygın altyapı, alternatif araçlara (elektrikli vb.) geçişte ilgiyi de artırabilir. Global olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübeler, yerel bazda uygulamaların hayata geçirilmesi adına da büyük önem arz edecek.”

Arval Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alain Van Groenendael ise şu yorumu yaptı: "Arval, sürücüsüz servisi ile Fransa'da mobilite çözümlerine öncülük etmekten dolayı gurur duyuyor. Bu girişim, Arval’in müşterilerinin ve çalışanlarının, alternatif mobilite ihtiyaçlarını desteklemedeki yeni stratejisinin de önemli bir göstergesi.”

1580461035_evaa_test_1.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim