• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Atlasglobal Sharjah'a başlıyor

Atlasglobal Sharjah'a başlıyor
Yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal, 26 Mart tarihinde Sharjah uçuşlarına başlıyor.

Yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal, 26 Mart tarihinde Sharjah uçuşlarına başlıyor. Atlasglobal yeni destinasyon açılışı için yerel yatırım devi Liberty Group ile 23 Mart’ta özel bir imza töreni düzenledi.

“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile yurtdışında birçok noktaya ayrıcalıklı uçuş imkanı sunan Atlasglobal, Sharjah hattı için 23 Mart tarihinde Liberty Group ile özel bir imza töreni düzenledi. Liberty Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Khalid Abdulaziz Al-Qasimi, Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ve Atlasglobal Satış ve Pazarlama Direktörü Ercan Uzman’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönünde olumlu mesajlar verildi.

Şeyh Khalid Abdulaziz Al-Qasimi, Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için popüler bir turistik ve ticari destinasyon olduğunu belirtirken, Atlasglobal’in uçuşlarıyla BAE ve Türkiye arasındaki trafiğin mutlak bir şekilde artacağını belirtti. Atlasglobal Satış ve Pazarlama Müdürü Ercan Uzman ise “BAE uçuşlarımıza Sharjah havalimanı üzerinden başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu uçuşlarla birlikte Sharjah yolcularının, İstanbul üzerinden 15’i aşkın uluslararası destinasyona erişimini kolaylaştırıyoruz. Ayrıca, Türkiye’deki birçok noktaya da ayrıcalıklı uçuş imkanı sunuyoruz” dedi.

Atlasglobal Sharjah Uçuşları

Atlasglobal misafirleri 26 Mart’tan itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bağlantılı seferlerle İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Trabzon’dan Sharjah’a seyahat etme imkanı bulabilecek. Atlasglobal yolcuları Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan sadece 26 km mesafede bulunan Dubai’ye ücretsiz servis hizmetiyle ulaşabilecek.

Atlasglobal Havayolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı-Sharjah seferleri haftanın her günü ücretsiz ikramlar ve “Uçan Şef” hizmetiyle gerçekleşecek. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 237 Dolar’dan başlıyor.

Sharjah’a Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Sharjah seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklarıyla birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Sharjah’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in Sharjah uçuşlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.atlasglb.com adresinden ulaşabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim