• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Atlasglobal Trabzon uçuşlarına başladı

Atlasglobal Trabzon uçuşlarına başladı
Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıyarak İstanbul’dan Trabzon uçuşlarına başladı.

Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıyarak İstanbul’dan Trabzon uçuşlarına başladı. 27 Mart 2016 tarihinde gerçekleşen ilk uçuş için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törende, Atlasglobal yönetimi tarafından kokpit ve kabin ekibi çiçeklerle uğurlanırken, yolculara da lokum ikramı yapıldı.

Atlasglobal’in Trabzon uçuşları haftanın her günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 20:40’de kalkarak 22:25’de Trabzon’da oluyor; Trabzon’dan ise saat 07:25’de kalkarak 09:15’da İstanbul’a varıyor. Atlasglobal’in İstanbul – Trabzon arasında seyahat eden yolcuları firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarından yararlanma hakkına sahip oluyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Trabzon’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Trabzon uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Trabzon uçuşlarının biletleri Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim