• BIST 8718.11
  • Altın 2244.727
  • Dolar 32.3302
  • Euro 35.1556
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Atlasglobal’den “Business Class”ta sınırsız uçuş kampanyası

Atlasglobal’den “Business Class”ta sınırsız uçuş kampanyası
Yolcularına sunduğu hizmetleri ve yolcularının konforu için geliştirdiği yeni ürünleri ile öne çıkan Atlasglobal yeni kampanyaya imza atıyor.

2017 yılında marka stratejisini ‘insancıl, kolay erişilebilir ve standartlara medyan okuyan’ olarak üç ana başlıkta toplayan Atlasglobal, yenilikçi bir kampanyaya imza atıyor. ‘Atlasglobal Unlimited Kampanyası’ ile herkesi Business Class uçurmayı hedefleyen Atlasglobal, yolcularına; sekiz ay boyunca tarifeli sefer icra edilen tüm parkurlarda, 3.500 USD ve 3.500 TL’lik alternatiflerle, istedikleri parkuru seçip istedikleri uçuşu yapma hakkı tanıyan bir ürün sunuyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Atlasglobal Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkanı Tuna Tunca, “Atlasglobal olarak marka hedefimizi; daha insancıl, daha kolay erişilebilir, yenilikçi ve sektörün kabullendiği standartların üzerine çıkmak olarak belirledik. Bu doğrultuda uçmayı daha kolay kılan ve herkesi uçmaya hatta Business Class uçmaya davet eden ‘Atlasglobal Unlimited Kampanyamız ortaya çıktı” dedi. Kampanyalarının odağında Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler’in (KOBİ), seyahatlerine yıllık olarak ciddi bütçeler ayıran kurumsal şirketler ve sık seyahat eden yolcularından oluştuğunu belirten Tunca, “Yolcularımız, bu kampanyayı satın almadan önce “3.500 TL’ye kaç kez uçuş yapabilirim?” diye kendi hesaplarını yapacaktır. Bizim yaptığımız hesaplamaya göre, 3.500 TL kapsamında 8 ay boyunca toplamda altı veya sekiz kez gidiş-dönüş bileti alan yolcu, avantajlı hale geliyor. Aynı şekilde, yurt dışına dört veya altı kez giden yolcularımız, bu kampanyadan yararlandıkları takdirde avantajlı konuma geliyor. Bu şu anlama geliyor: Eğer bir yolcumuz yurt dışına bir yıl veya sekiz ay boyunca altı kereden fazla gideceğini öngörüyorsa, yolcumuz için bu kampanya, maliyet anlamında çok efektif hale geliyor. Yolcularımız kampanya detaylarını https://www.atlasglb.com/unlimited web sitemizden öğrenebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Uçan şeflerden eşsiz menüler

Atlasglobal olarak Business Class’ta kalite olarak son derece yüksek standartlarda hizmet sunduklarını aktaran Tuna Tunca, “Havaalanına gelen Business Class misafirlerimiz, ayrıcalıklı kontuarlarımızda işlemlerini gerçekleştiriyor. Ardından ‘fast track’ hizmetimizle pasaport kontrolünden hızlı geçiş sağlayan misafirlerimiz lounge’muzda uçuş saatlerine kadar vakit geçiriyor. Uçuş saatleri gelen Business Class yolcularımız, ‘VIP shuttle’ ile uçağa geçiyor. Uçağa geçen yolcularımız sabit Business konfigürasyonu sunan Business Class bölümümüzde 100 cm koltuk aralığı bulunan deri koltuklarında Flying Chef’lerimizin sunduğu eşsiz mönülerimiz eşliğinde yolculuklarını tamamlıyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim