• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

ATO'dan Bakan İsmet Yılmaz'a ziyaret

ATO'dan Bakan İsmet Yılmaz'a ziyaret
Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezici yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, yeni seçilen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Türkiye gündeminin değerlendirildiği ziyarette konuşan Bakan Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimler öncesi Kanal İstanbul, Boğaz’a köprü, Marmaray ve Topçu Kışlası projelerini halka açıkladığını ve bu projelerle İstanbul halkından oy aldığını kaydetti.  Başbakan’ın mahkeme kararı ve referandum dedikten sonra olayların durması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, “Mısır’da Adeviye Meydanı’nda 2 milyon kişi toplandı, hiç kimse canlı yayınla vermedi” dedi.  
 
Gezi olaylarının basına kasıtlı olarak yanlış yansıtıldığını anlatan Yılmaz, “Londra ve New York’ta yatırım ofisleri bulunan Kuveyt Emiri, yatırım ofisini İstanbul’a taşımak istiyordu. Bu yatırımı kaçırmak istemeyenler Türkiye’nin emin liman olmadığını göstermeye çalışıyorlar” diye konuştu. 
 
"ÜNLÜ BİR MARKA ANKARA’YA GELİŞİNİ ERTELEDİ”
 
ATO Başkanı Salih Bezci de ziyarette yaptığı konuşmada, gezi olaylarının Ankara’nın çeşitli yerlerindeki esnaf ve tüccarlarında cirolarını olumsuz etkilediğini bildirerek, “Ankara’da bir alışveriş merkezine gelmek üzere görüşmeler yapan ünlü bir marka, bu yayınların ardından Ankara’ya gelişini erteledi” dedi. 
 
Ankara ekonomisinin de ele alındığı ziyarette Bezci, savunma OFF-SET yöntemiyle üretimin Ankara ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, OSTİM ve sanayi esnafı adına Bakan Yılmaz’a teşekkür etti. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim