• BIST 8718.11
  • Altın 2241.916
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1537
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

Autoport’a Sektörel Performans Değerlendirme Ödülü verildi

Autoport’a Sektörel Performans Değerlendirme Ödülü verildi
Autoport, Kocaeli Sanayi Odası öncülüğünde bu yıl 10'uncu kez düzenlenen “Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri”nde “Taşımacılık, Liman ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Sektörü-Büyük Ölçekli Kuruluş” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından düzenlenen “Sanayi Kuruluşları Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu” bu yıl 10. kez gerçekleştirildi. Organizasyonun çözüm ortakları arasında dünyanın önde gelen bağımsız değerlendirme kuruluşlarından olan Price Waterhouse Coopers, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı, Doğu Marmara ABİGEM A.Ş ve Marmara Bölgesi’ndeki önemli  Kalkınma Ajansları da yer aldı. 

Otomotiv sektörünün özel liman ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen Türkiye'nin ilk “otomotiv ihtisas terminali” Autoport, yüksek verimlilikle çalışan, yenilikçiliğe ve çalışanların gelişimine önem veren, finansal olarak başarılı iş sonuçları elde eden, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan sanayi kuruluşlarının belirlendiği “Sektörel Performans Değerlendirme Ödülleri”nde “Taşımacılık, Liman ve Lojistik Hizmetleri Sanayi Sektörü-Büyük Ölçekli Kuruluş” kategorisinde ödül almaya hak kazandı. Ödülü Autoport İşletme Müdürü Bilgin İşler, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul’un elinden aldı. 

Bitmiş araç lojistiğinde merkezi bir konumda bulunması ve önemli bir park kapasitesine sahip olması nedeniyle otomotiv sanayii ve Ro-Ro gemi işletmecileri için önemli bir tesis konumundaki  Autoport, otomotiv sektörünün Türkiye’deki merkezi Kocaeli ve bölge ekonomisine de katkı sağlıyor.

Geniş park sahaları ile yıllık 400 bin araç elleçleme hacmi bulunan terminalin toplam 656 metre yanaşma yeri bulunan iki rıhtımı, iki gemiye eş zamanlı operasyon yapılmasına olanak veriyor.  

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim