• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Avrupa Konutları Kale'de Mitsubishi Electric asansörler kullanılıyor

Avrupa Konutları Kale'de Mitsubishi Electric asansörler kullanılıyor
Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale'nin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric'i tercih etti

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale'nin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric'i tercih etti.

Mitsubishi Electric'ten yapılan açıklamaya göre Artaş İnşaat, Avrupa Konutları TEM, Avrupa Konutları Atakent 2, Avrupa Konutları Ispartakule 1, 2 ve 3 projelerinin yanı sıra iş ortaklarıyla birlikte hayata geçirdiği Tema İstanbul, Vadistanbul Bulvar ve Vadistanbul Park'tan sonra Avrupa Konutları Kale'nin asansör sistemlerinde de Mitsubishi Electric ile çalışma kararı aldı.

Mitsubishi Electric, bugüne kadar Artaş İnşaat'ın 10'a yakın projesinde yaklaşık 700 asansöre ve yürüyen merdiven sistemlerine imza atmıştı.

Projenin mimarı tasarımına uygun olarak Mitsubishi Electric'in makine dairesiz asansörlerinin kullanıldığı Avrupa Konutları Kale'de 35 asansör yer alıyor. Hızları saniyede 1 metre ila 1,75 metre arasında değişen asansörlerin kabin duvarlarında standardın dışına çıkılarak projeye özel ahşap görünümlü çelik duvarlar tercih edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, bugüne kadar 10'a yakın projelerinde Mitsubishi Electric'in yaklaşık 700 asansörünü ve yürüyen merdiven sistemlerini kullandıklarını bildirdi.

Asansörlerin üst düzey konfor sunması, sessiz çalışması, arızasız olması ve en önemlisi güvenli olmasının tercih nedenlerinden sadece birkaçını oluşturduğunu belirten Çetinsaya, "Mitsubishi Electric'in yüksek kalitesinin ve fark yaratan ürünlerinin yanı sıra servis ve bakım konularında sorunsuz hizmet alıyor olmamız da bizim için çok önemli. İhtiyacımız olan her an desteklerini çözüm odaklı yaklaşımlarıyla en hızlı şekilde gösteriyorlar." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim