• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Bakan Yıldırım'dan İsrail'e sert mesaj

Bakan Yıldırım'dan İsrail'e sert mesaj
Rumların İsrail ile birlikte Akdeniz'de petrol arayacak olmasına tepki gösteren Binali Yıldırım, bu ülkeleri "Akdeniz'de fazla bulaşanı tuzluya patlar" sözleriyle gözdağı verdi.

Bakan Yıldırım'dan İsrail'e sert mesaj

Hükümet Akdeniz'de Kıbrıs Rum Kesimi ve İsrail'e meydanı kaptırmamakta kararlı. Bir sert açıklama da Yıldırım'dan geldi. "Akdeniz'de sinek uçsa biz takip ediyoruz" diyen Yıldırım, Mavi Marmara'nın hesabını eninde sonunda soracaklarını açıkladı. İşte Akdeniz'i önümüzdeki günlerde iyici ısıtacak o sözler:

AKDENİZ KİMSENİN BABASININ MALI DEĞİL

"Akdeniz'de fazla bulaşanı tuzluya patlar. Hiçbir ülke Akdeniz'i babasının malı gibi göremez. 23 tane ülke var sahildaş. Türkiye bunlardan en önemlilerinden bir tanesi. Dolayısıyla Akdeniz'de ne olacaksa Türkiye ile olacak.

KİMSE KEYFE GÖRE İŞ YAPAMAZ

Türkiye'ye rağmen Akdeniz'in ne doğusunda ne batısında hiç bir şekilde kimse keyfine göre iş yapamaz. Uluslararası hukuk da bunu istiyor. Kaldı ki bizim hem sahillerimizde hem de bin deniz miline kadar bütün mesafede 24 saat her türlü trafiği kontrol edebilen sistemi kurduk biz. Bu sistemler 24 saat çalışıyor. Akdeniz'de sinek uçsa biz takip ediyoruz tabiri caizse.

SONUNDA NADİM (PİŞMAN) OLACAKLAR

Deniz haydutluğu yaparım dönemi bitti o bir sefer olur.  O ahlaki olmayan deniz haydutluğudur Mavi Marmara. Ve onun hesabını da biz soracağız sonuna kadar. Bunu yapanlar eninde sonunda nadim olacaklar ve diyecekler ki 'biz hata yaptık." 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim