• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Bakan Yıldırım'ın eşine ''yılın annesi'' ödülü

Bakan Yıldırım'ın eşine ''yılın annesi'' ödülü
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a, İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından ''Yılın Annesi'' ödülü verildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a, İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından ''Yılın Annesi'' ödülü verildi. İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği (İZEGDER) üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, ''Yılın Annesi'' olarak belirlendi.

Ödülünü, Ege Üniversitesi (EÜ) Rektörlük Tesisleri'nde düzenlenen törenle alan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, çocuklarını yetiştirirken, her türlü zorluğa göğüs geren, her çilenin üstesinden gelen, her güçlüğü yenen, sabır ve metanetle yıllara meydan okuyan tüm annelerin ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların, Anneler Günü'nü kutladığını ifade etti.

Yıldırım, geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetişmesine en büyük katkıyı, annelerin yaptığını belirterek, ''Bir ülkenin gerçekten mutlu bir geleceğe sahip olabilmesinin yolu annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. O yüzden anneleri mutlu etmek, annelerin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevidir'' diye konuştu.

Anadolu'nun, yüzyıllar boyunca annelerin değerinin en iyi şekilde bilindiği topraklar olduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

''Nasıl bilmesinler? Bu toprakların yüreği o kadar büyüktür ki, canlarını, evlatlarını gözlerini kırpmadan kınalayıp kurban misali vatana şehit vermişler. Acılarını, yüreklerine gömerek büyüklüklerini ispat etmişlerdir. İşte bu yüzdendir ki, 'Cennet annelerin ayakları altındadır' kutlu seslenişi, anneler için söylenmiştir. Şunu da büyük bir gururla ifade etmek istiyorum, bu toprakların ismi, işte bu yüzden Anadolu'dur.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim