• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Bandırma'ya tren seferleri başladı

Bandırma'ya tren seferleri başladı
Geçen ay Soğucak’ta meydana gelen tünel çökmesi sonrası Bandırma Balıkesir-İzmir arası tren seferlerinin durması ve Balıkesir Bandırma arasında yolcu mağduriyetinin giderilmesi amacı ile bölgesel tren seferi başlatıldı.

Yeni konulan Bölgesel tren seferleri hakkında Balıkesir TCDD İşletme Müdürü Yücel Özkan şunları belirtti. “Balıkesir Ankara arasında tren seferleri yaklaşık 4 yıldır Dursunbey-Balıkesir arasındayol çalışması nedeni ile yolcu treni çalışmıyor. Bu yol çalışmalarımız 1 Haziran 2016 tarihine kadar devam edip, yoldaki çalışmalarımız biterek, trafiğe açılacak duruma gelecektir. 16 Haziran 2016 tarihi itibarı ile Ankara- Balıkesir-İzmir arası yolcu trenlerimiz sefere başlayacaktır.

Ayrıca geçen ay tünel çökmesi sonrası iptal edilen ve İzmir yönüne yolcu taşıyan Ege Ekspresi ile Karesi Ekspresleri ve İzmir-Bandırma tren seferleri tünel tamir edildikten sonra, Soma-Manisa ve İzmir yönüne olan bu seferlerimizde en kısa sürede başlayacaktır.

TCDD Balıkesir İşletme Müdürü Özkan sözlerinin devamında; ” Balıkesir ve Bandırma’da yaşayan halkın mağduriyetini gidermek için Balıkesir Bandırma arasına Bölgesel tren seferleri koyduk. Bandırma’dan Sabah 07.00’da hareket edip, saat 08.47’de Balıkesir’e gelecek ve Balıkesir’den Bandırma’ya akşam üstü 18.00’da kalkarak Bandırma’ya 19.47’de varacaktır. Bölgesel trenin ücretleri Tam: 8 TL. Öğrenci: 6.50 TL. 65 yaş üzerine 4.TL’dir. Susurluk ücreti Tam 4 TL. Öğrenci yaşlı ücreti 3.75 TL’dir dedi.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim