• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Başbakan Erdoğan'dan pilotlara mesaj

Başbakan Erdoğan'dan pilotlara mesaj
Başbakan Erdoğan, pilotluğun dünyanın en heyecan verici ve en güzel mesleklerinden biri olduğunu belirterek, Türkiye'nin son yıllarda özellikle havacılık sektöründe kaydettiği gelişmelerde pilotların emek ve payının bulunduğunu belirtti.

Başbakan Erdoğan'dan pilotlara mesaj

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pilotluğun dünyanın en heyecan verici ve en güzel mesleklerinden biri olduğunu belirterek, Türkiye'nin son yıllarda özellikle havacılık sektöründe kaydettiği gelişmelerde pilotların emek ve payının bulunduğunu belirtti.

 Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye Pilotlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladığı belirtildi.
 
Mesajında, pilotluk mesleğinin dünyanın en heyecan verici ve en güzel mesleklerinden biri olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti:
 
''Havacılık sektörümüzün isimsiz kahramanları olan pilotlarımız, her şeyini kendilerine emanet eden yolcularımızı konforlu, huzurlu ve emniyetli bir şekilde gidecekleri şehirlere, ülkelere ulaştırmak için yüksek bir sorumlulukla görevlerini ifa etmektedirler. Hiç şüphesiz, Türkiye'nin özellikle son yıllarda havacılık sektöründe kaydettiği muazzam gelişmelerde, filolarımızın başarıyla uçmalarında, pilotlarımızın da emeği ve payı vardır. Ben elde ettikleri başarılarla havacılık sektörümüzün kalkınmasında, dünyanın en itibarlı havacılık sektörlerinden biri haline gelmesinde emeği geçen tüm pilotlarımızı ve ilgili okullarda birbirinden değerli pilotlar yetiştiren tüm eğitimcilerimizi tebrik ediyorum. Bu vesileyle, 26 Nisan 1912'de, ülkemizin semalarında ilk uçuşu gerçekleştirerek 1 Numaralı Uçuş Brövesinin sahibi olan Kaptan Pilot Mehmet Fesa Evrensev'i de rahmetle yad ediyorum.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim