• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Bayram kampanyalarında yelpaze esnaftan, otomotive kadar genişledi

Bayram kampanyalarında yelpaze esnaftan, otomotive kadar genişledi
Bankalar, nakit ihtiyaçlarının arttığı bayram dönemlerine yönelik olarak gelenekselleştirdikleri kredi kampanyalarını Kurban Bayramı öncesi yeniden devreye aldı.

Bankaların geleneksel hale getirdiği bayram kampanyaları her yıl farklı kesimlerin ihtiyaçlarının eklenmesi ile büyüyor. Bu yıl sadece tüketici kredilerinde değil otomotivden esnafa farklı kesimlerin nakit ihtiyaçlarını da bayram kampanyasına dahil eden bankalar yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri sunuyor. Bu bayramda kredi ödemelerini öteleyen bankalar bulunurken taksit geri ödemelerinde günlük miktar hesaplayanlar da var.

İş Bankası’ndan 5 binden 100 bin TL’ye kredi imkanı

Türkiye İş Bankası, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, yıllardır süregelen ve artık bankayla özdeşleşmiş Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası ile bireysel tüm ihtiyaçlar için değişik vade ve tutarlarda kredi seçenekleri sunuyor. 6 Eylül’e kadar devam edecek kampanyada, 48 ay vadede günde 5 TL’ye 5 bin TL’den 100 bin TL’ye kadar farklı vade ve tutarlarda kredi imkanından yararlanılabiliyor.

Kampanyada 25 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlar için 7 gün 24 saat İşCep’ten hemen kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi talebinin anında değerlendirilerek uygun bulunması halinde de tutar o an hesaba geçiyor. Şubelerden yapılan kredi başvurusu olumlu sonuçlandığında İşCep’ten “Krediler > Kredim Hazır” menüsü aracılığıyla kredi sözleşmesi onaylanarak, kredi tutarı tekrar şubeye gitmeden, hemen hesaba aktarılabiliyor.

Yapı Kredi’den günde 10 TL’ye 10 bin TL kredi

Yapı Kredi’nin 7-31 Ağustos’ta geçerli olan bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile günde 10 TL ödeyerek toplam 10 bin TL tutarında kredi kullanılabiliyor. Bayram tatili öncesinde nakit ihtiyacı için kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler, kredi başvurusunu Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da Yapı Kredi şubelerinden yapabiliyor.

DenizBank’ta faiz oranı yüzde 0,99’dan başlıyor

DenizBank, Kurban Bayramı’na özel ihtiyaç kredisi kampanyasını tüm müşterilerine duyurdu. Tüketiciler, aylık yüzde 0,99’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

TEB’den bayram dönemine özel 2 yeni kredi kampanyası

Türk Ekonomi Bankası (TEB), harcamaların artacağı bayram dönemine özel olarak düşük faizli iki yeni kredi kampanyası başlattı. 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyaları bayram sonuna kadar devam edecek.Yüzde 1.19’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya varan vade fırsatıyla Kurban Bayramı’na özel olarak sunulan ihtiyaç kredisine dileyen herkes, TEB şubelerinden, 0850 200 0 666 çağrı merkezinden ve CEPTETEB İnternet Şubesi’nden başvurabiliyor. Taşıt Kredisi Kampanyası kapsamında ise TEB’den taşıt kredisi alan müşteriler yüzde 1,26’dan başlayan faiz oranlarının yanı sıra 3 ay ödeme erteleme avantajından da yararlanabilecek.

Kurban Bayramı’na özel olarak hazırlanan kampanyalarla ilgili konuşan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “TEB olarak, yaklaşan Kurban Bayramı ve tatil harcamaları için müşterilerimizin bütçesine ve ihtiyacına göre bir çözüm üretmeyi hedefledik. Müşterilerimiz 48 aya varan vadelerde uygun faizli ihtiyaç kredisi ve 3 ay ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyalarımızdan bayram sonuna kadar faydalanabilir” dedi.

Şekerbank’tan esnaf ve işletmelere özel kredi

Şekerbank, bayram kampanyasıyla hem esnaf ve işletmelerin hem de bireysel müşterilerin finansman ihtiyacını karşılıyor. Banka, esnaf ve işletmelerin bayram öncesi artan nakit ihtiyaçları için 250 bin TL’ye kadar finansman sağlıyor. 3 ay taksit erteleme imkanı ve 36 aya varan vadelerin bulunduğu kampanyada, avantajlı bankacılık işlem paketleri de yer alıyor.

Kampanya dahilinde masrafsız sunulan paketlerle, esnaf ve işletmelerden bir yıla kadar hesap işletim ücreti, havale ve EFT ücreti alınmıyor. 31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanya kapsamında ayrıca “Esnafım Kredisi”, “Taksitli Ticari Kredi”, “Ticari Taşıt Kredisi”, “Ticari Servis” ve “Profesyonellere Kredi” de esnaf ve işletmelere avantajlı faiz oranları ile sunuluyor. Kampanya kapsamında bireysel müşterilerin de her türlü nakit ihtiyacı, uygun faiz oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri ile 50 bin TL’ye kadar karşılanıyor. Bireysel müşterilere yönelik kampanya, 8 Eylül’e kadar devam edecek.

QNB Finansbank’ta taksitler günlük 15 TL’den başlıyor

QNB Finansbank Kurban Bayramı Kredisi kampanyasında müşteriler günde 15 TL’den başlayan taksitlerle 15 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyor. Üstelik QNB Finansbank müşterilerine, ödemelerine 3 ay sonra başlama fırsatı sağlıyor ve 48 aya kadar vadeli kredi kullandırıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen QNB Finansbank müşterileri internet veya cep şubelerinden başvurularını hemen yapabilir, kredilerini anında hesaplarına aktarabilirler. Henüz QNB Finansbank müşterisi olmayanlar ise 5030’a T.C. kimlik numaralarını SMS olarak göndererek ya da www.qnbfinansbank. com adresinden ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirler.

Fibabanka’dan 10 numara bayram kredisi

Fibabanka, bayram yaklaşırken artan her türlü nakit ihtiyaçlar için uygun koşullarda kredi imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında günde 10 TL taksitle 10.000 TL tutarlı kredi kullanılabileceği gibi farklı vade ve tutarlar ile de müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor. Bayram kredisinde müşterilerin 31 Ağustos’a kadar başvuru yapabileceği kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Sezin Erken, “Müşterilerimize erken bayram müjdesi veriyor ve bu dönemdeki ihtiyaçlarını karşılamak üzere uygun oranlarla Bayram Kredisi ürünümüzü sunuyoruz. Bu vesileyle, Fibabanka olarak bayramı daha erken kutlamak için tüm müşterilerimizi şubelerimize bekliyoruz” dedi.

ABank’ta faiz seviyesi yüzde 1.25

ABank’ın geleneksel ihtiyaç kredisi kampanyasında, yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ile 48 aya kadar değişen vade seçenekleri sunuluyor.

Akbank, ödemeyi 2018'e kadar erteleyebilme imkanı veriyor

Akbank’ın bayram kredisinde vade 48 ay. Bayram kredisini yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranı ile sunan banka, kampanya kapsamında kredi kullanan müşterilerine taksitlerini 2018’e kadar erteleme imkanı da sağlıyor. Kampanya ile ilgili bilgi veren Akbank Bireysel Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif Özer İsfendiyaroğlu “Hem bayramın yaklaşması hem de okulların açılması sebebiyle masrafları artan müşterilerimize uygun faiz oranlı ihtiyaç kredisi sunuyoruz. Harcamaların arttığı bu dönemde müşterilerimizin ödemelerini rahatlatmak için kredi taksitlerini 2018’e kadar erteleme imkanı da sağlıyoruz” dedi.

İsfendiyaroğlu, “Bu sayede müşterilerimiz ihtiyaçlarını ertelemeden uygun faiz oranı ve ertelemeli ödeme seçenekleri ile kolayca ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak bayram kredisi kampanyamızdan yararlanabilecekler” ifadesini de kullandı.

Akbank, bayram kredileri başvurularını hem şubede hem de tüm dijital kanallardan alırken açıklamada “Akbank Direkt Mobil üzerinden kredi başvurusu yapan Akbank müşterileri şubeye gitmeye gerek kalmadan anında kredi kullanabiliyor” bilgisine de yer verildi.

Garanti'de faiz oranları, yüzde 1.29'dan başlıyor

Garanti Bankası’nın Kurban bayramı kampanyasında müşteriler, yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vade fırsatıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bankanın örnek ödeme tablosunda 25 bin TL’lik 48 ay vadeli kredisinde aylık takstit tutarı 770,60 TL’ye geliyor.

Kurban Bayramı kredisi hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, “Bayramın hem okulların açılmasından hemen önceki günlere hem de tatil dönemine denk gelmesi doğal olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını daha da artırıyor. Garanti olarak, müşterilerimizin bu dönemdeki ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla hazırladığımız ihtiyaç kredisi kampanyamızı, 48 aya varan vadeler ve çok uygun faiz oranlarıyla hayata geçiriyoruz. Müşterilerimiz, ihtiyaçlarını ertelemek durumunda kalmadan, kendilerine en uygun başvuru kanalından başvurularını kolayca yaparak Bayram kampanyamızdan yararlanabilirler” dedi.

Vakıfbank'ın kredi paketinde, '0' KM araç kredisi de var

VakıfBank, yaklaşan Kurban Bayramı için düzenlediği “Geleneksel Bayram Kredisi” kapsamında müşterilerine, 48 aya varan vade, uygun ödeme koşulları ve faiz oranlarıyla 90 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuyor. VakıfBank’ın, Kurban Bayramı’na yeni bir otomobille girmek isteyenler için bayram kampanyası dahilinde hazırladığı “Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi” ise yine uygun faiz oranı ve 48 aya varan vade seçenekleriyle 250 bin TL’ye kadar limit imkanı sunuyor. Bankadan yapılan açıklamada ‘Halden anlayan banka’ anlayışı ile VakıfBank’ta kamu ve özel sektör çalışanları ile emeklilerin, uygun faiz oranlarıyla 1.000 TL’den 90 bin TL’ye kadar “Geleneksel Bayram Kredisi’ kullanabildiği ifade edildi. Krediden yararlanmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan, aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No. ve aylık gelir miktarı yazılıp 5724’e SMS göndermek yeterli.

Burgan Bank'ta tutar sınırlaması yok

Burgan Bank’ın 3 ay taksit erteleme ve 48 aya kadar vade imkânı sunan Bayram Kredisi’nde tutar sınırlaması da bulunmuyor. Burgan Bank Bayram Kredisi’ne Eylül ayı sonuna kadar başvurulabilecek.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş; “Bayramda nakit ihtiyacı olan müşterilerimize, 3 ay taksit erteleme ve 48 aya kadar vade imkânı ile sunduğumuz Bayram Kredimiz uygun faiz oranlarıyla da yüzleri güldürüyor. Geleneksel hale getirdiğimiz bayram kredimizle bayramın coşkusuna katkıda bulunmak istiyoruz. Bayram planlarını erteleyen müşterilerimizi de düşünerek Bayram Kredisi’ne son başvuru tarihini 30 Eylül 2017 olarak belirledik” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:40
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:53
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:53
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:16
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:02
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 20:14
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 14:16
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Motorine 15 kuruş zam08 Nisan 2020 Çarşamba 20:16
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim