• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

bidolubaski.com bir yılda yüzde 400 büyüdü

bidolubaski.com bir yılda yüzde 400 büyüdü
81 ilde 50 bin müşteriye ulaşan bidolubaski.com son bir yıl içerisinde yüzde 400 büyüyerek e-ticaret alanında dikkat çeken bir başarıya imza attı.

Hem kurumsal hem de promosyonel baskı ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılama fırsatı tanıyan bidolubaski.com, son bir yılda Türkiye’nin her köşesinden 50 bin işyerine hizmet vererek 450 milyonun üzerinde baskıya imzasını attı. Kartvizitten el ilanına, basılı tanıtım materyallerinden, zarf ve makbuza kadar 100’ü aşkın ürün gamına sahip yeni nesil matbaa, bir tık ile hızlı alışveriş keyfi yaşatıyor.

E-ticaret sektörüne yeni bir soluk getiren bidolubaski.com’un CEO’su Ömer Atakoğlu, şirketlerin matbaa süreçlerinde yaşadıkları tüm sıkıntıları ortadan kaldırmak amacıyla yola çıktıklarını belirterek, “Kaliteyi uygun fiyata sunmamızın yanı sıra hem sipariş aşamasında hem de satış sonrası süreçlerde mutlaka müşterimizin yanında oluyoruz. Ürünlerimizin fiyatlarına son derece şeffaf bir şekilde sitemizden ulaşılabiliyor. Müşteri destek ekibimiz telefon ve canlı sohbet uygulaması ile müşterilerimize sadece mesai saatlerinde değil, gece 22.00’a kadar destek veriyor. Tüm Türkiye’ye ücretsiz kargo hizmetimiz ile ürünler belirtilen sürede adrese teslim ediliyor” dedi.

bidolubaski.com e-ticarette yeni bir yaklaşıma imza atıyor

Ömer Atakoğlu, müşteri hizmetini öne çıkaran bir e-ticaret firması olduklarını belirterek, “Öncelik müşteri memnuniyetinde. Bundan asla taviz vermiyoruz. Bildiğiniz gibi, e-ticarette aslında kişiselleştirilmiş ürünlerde iade kabul edilmez ama biz bunu değiştiriyoruz. Hem bidolubaski.com kalitesine hem de müşterilerimize güvendiğimizden ürünlerimizde olası bir memnuniyetsizlik durumunda iade kabul ediyoruz. Bulunduğumuz online matbaacılık sektörü Avrupa’da ve dünyada hızla büyüyen ama Türkiye’de daha gelişme aşamasında olan bir hizmet alanı. Biz sektörümüzün standartlarını belirleyen, öncülük eden bir konumdayız. bidolubaski.com büyürken aynı zamanda sektörümüzü de büyütmeyi hedefliyoruz. Son bir yılda yüzde 400 büyümüş olmamız da ilerlediğimiz yolda doğru adımlar atmış olduğumuzun bir göstergesi” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim