• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

BlockEx, OpenText ile ortaklık kurdu

BlockEx, OpenText ile ortaklık kurdu
BlockEx, blok zincirini kullanarak finansal hizmetler endüstrisindeki fazlalıkları yok etme misyonundan yola çıkarak OpenText ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

BlockEx, dünyanın en büyük tedarik zincirlerinden birini işleten OpenText ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada şirketler birlikte tedarik zinciri finansmanını daha etkili hale getirmek için blok zinciri kullanacaklar.

BlockEx CEO’su Adam Leonard, "Şirketimiz, OpenText Ticaret Ağıyla ortaklık kurmaktan memnuniyet duyar. Blok zincir esaslı ticari finans pazarı oluşturmak amacıyla ortaklık yaptığımız firma ile ekip olmak oldukça heyecan verici. Ortaklığımız dünyanın en büyük tedarik zincirlerinin blok zincir esaslı ticari finansmana geçiş yapmak amacıyla firmanın ticaret ağına bağlanmasına olanak tanımaktadır".

OpenText Ticaret Ağı Ürün Pazarlama Direktörü Marco De Vries ise şöyle konuştu: "Bu ortaklık firmamızın ticaret ağına bağlanan şirketlere kendi tedarik zinciri operasyonları kapsamında tedarik zinciri finans sürecini yönetebilmelerine olanak tanıyacaktır. Blok zincir, heyecan verici bir teknolojidir ve bu girişimde ortak olduğumuz şirket ile çalıştığımız için mutluyuz".

İki şirketin, tedarik zinciri bilgilerinin görünürlüğünü artırmak üzere birlikte çalışacağı ifade edildi. Değişmez büyük defter olarak bu modelin, blok zinciri kullanımına yönelik ideal bir örnek olduğu aktarıldı. Hammaddeleri kaynaklarından varış noktalarına kadar takip edebildiği ve borç verenlerin risk, ödemeler ve ürün nakliyesini izlemesine yardımcı olduğu açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim