• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Bodrum-Moskova charter seferleri başlıyor

Bodrum-Moskova charter seferleri başlıyor
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un başkanlığındaki Bodrum Tanıtma Vakfı, bu ay katıldığı Moskova’daki fuarda tanıtımlarını sürdürdü.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un başkanlığındaki Bodrum Tanıtma Vakfı, bu ay katıldığı Moskova’daki fuarda tanıtımlarını sürdürdü. Fuar süresince yapılan olumlu görüşmeler neticesinde Moskova-Bodrum, Bodrum-Moskova arasında charter uçuşlarının başlatılacağı bildirildi.

Bodrum’un yurt içi ve yurt dışı olmak üzere tüm dünyada en iyi şekilde tanıtılarak özellikle Bodrum ekonomisini güçlendirmek üzere çalışmalar yürüten Bodrum Tanıtma Vakfı, faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Vakıf yetkilileri en son, 14-16 Mart 2017 tarihleri arasında Rusya Federasyonu'nun başkenti Moskova'da gerçekleşen 24. Moscow (MITT) International Travel & Tourism Fuarına katıldı. Fuarda kurulan Bodrum standında Bodrum Tanıtma Vakfı’nın Moskova temsilciliğinden Natalya Chernyavtseva, Maria Isiemina ve Bodrum Tanıtma Vakfı üyesi turizmciler, yaptıkları birebir görüşmelerle tanıtım çalışmalarını yürüttü.

Tez Tour, Coral Travel ve Anextour tur operatörleri ile gerçekleşen görüşmeler sonucunda Tez-Tour Yetkilileri, 2017 yılında Rusya'dan Bodrum'a Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarını "VIM-AVIA" (Vnukovo) ve "I Fly" havayolu şirketleri ile işbirliği çerçevesinde planlandığına işaret ederek 28.04.2017 - 29.10.2017 tarihleri arasında olmak üzere haftada 2 kere, salı ve cuma günleri Bodrum'a uçak göndereceklerini belirtti.

oral Travel yetkilileri de ayrıca Moskova-Bodrum-Moskova charter uçuşlarının "Uralskiye Avialiniyi" (Domodedovo) havayolu şirketi ile işbirliği kapsamında 30.04.2017-15.10.2017 tarihleri arasında gerçekleşeceğini, 30.04.2017- 29.05.2017 tarihleri arasında haftada 4 sefer, 29.05.2017 tarihinden sonra da haftada 6 sefer yapılacağını bildirdiler.

Başkan Kocadon: “Bodrum olarak mücadelemizi elden asla bırakmayacağız”

Dünyada eşi benzeri olmayan turistik bir destinasyon olan Bodrum’u tüm dünyanın tanıması için yoğun bir çaba içinde olduklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, “Özellikle Bodrum’un tanıtımı konusunda hem yurt içi hem yurt dışında düzenlenen fuarlara çok önem veriyoruz. Yurt dışındaki fuarlara katıldığımızda ise Bodrum markasını daha da tescilliyor, önde gelen tur operatörleriyle ve acente yetkilileriyle birçok önemli görüşmeleri yapma şansımız oluyor. Bu sayede Bodrum’a olan ilginin artmasını sağlıyoruz. Son gelişmelere baktığımızda; Moskova - Bodrum arası direkt uçuşların başlayacak olması, turizmcilerimizle birlikte yapmış olduğumuz mücadelemizin ve gönüllü çalışmalarımızın önemli bir örneğidir. Bundan böyle daha çok Rus turistin Bodrum’a gelmesini gönülden diliyoruz. Tüm dünyada yaşanan gerginliklere rağmen bizler asla pes etmeden, Bodrum olarak mücadelemizi elden bırakmayacağız. Mücadele etmeyip sadece eleştirmek kolay, elini taşın altına koymadan oturduğun yerden söylenmek kolay. Önemli olan artıyı ve eksiyi de görüp bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışmaktır. Benim ve Bodrum’a gönül verenlerle oluşturmuş olduğum ekip ruhu yalnızca bunu gerektirir. Bizim geleceğe umutla bakan kişilere ihtiyacımız var ki ancak o zaman doğru yolda yürüyebilir o zaman birlik beraberliği sağlayabiliriz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim