• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Borajet Ibiza'ya uçuyor

Borajet Ibiza'ya uçuyor
Yeni nesil havacılığın ülkemizdeki temsilcisi Borajet, İspanya’nın gözde tatil adası İbiza’ya İstanbul’dan direkt uçan tek ve ilk havayolu şirketi.

Borajet ile eşsiz kumsalları, gece kulüpleri ve partileri ile ünlü İbiza’ya direkt uçmak mümkün. Artık, her Perşembe ve Pazar Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan düzenlenen  seferlerle,  adanın şık gece kulüplerini keşfetmek, İspanyol mutfağının leziz tatlarını deneyimlemek, meşhur gece hayatına katılmak yada güzel koylarında güneşin batışını izlemek çok daha yakın. Üstelik Borajet yolcuları bu keyifli tatile, sessiz ve seri yeni nesil uçaklarda;  sadece ikili olan deri koltuklarda, ferah bir ortamda “özel uçak” konforunda başlıyor.

İbiza’ya uçan tek Türk havayolu şirketi olan Borajet,  İbiza dışında yaz boyu bölgedeki cazip turizm rotalarına özel geliştirdiği seferlerine de devam ediyor.  Ege adalarından vazgeçemeyenler için her Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri Oniki Adaların en büyüğü Rodos’a uçuyor.  Kısa bir uçuşla unutulmaz bir tatil destinasyonuna kavuşmak isteyenleri  ise her Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri  popüler Yunan Adası Mikonos’a taşıyor.

Güven ve kaliteyi en üst düzeyde esas alan hizmet anlayışıyla ve sadece “comfort class” ve “business class” sınıfları ile uçuran Borajet, ikili deri koltuk düzeni ve geniş koltuk aralıkları bulunan kabin içinin rahatlığı ile “özel uçak” konforunda uçuş sağlıyor.  Kaliteli ve özenli hizmet anlayışı doğrultusunda uçuşlarda ücretsiz sıcak ve taze ikramlar sunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim