• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C

Borusan'ın marka tercihi yine Tırsan oldu

Borusan'ın marka tercihi yine Tırsan oldu
Intermodale odaklanan Borusan, Tırsan'dan 105 yeni araç aldı.

Tırsan ve Borusan Lojistik tarafından özel olarak geliştirilen 105 adet araç düzenlenen törenle teslim edildi.

Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, "Almanya'da yükleri konsolide edip hem parsiyel hem full truck taşımalarda söz sahibi olacağız. Avrupalı müşteriler için de önemli tedarikçi firmalardan biri olmayı arzuluyoruz. Böylelikle Borusan'ı sadece Türkiye'den taşıma yapan bir marka değil uluslararası operasyon yapan bir marka olarak konumlandırıyoruz" dedi.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Borusan Lojistik'in herkes tarafından bilinen bir marka olduğunu ve Tırsan olarak, Borusan Lojistik ile geçmişten bugüne gelen yakın ilişkilerinin bulunduğunu aktardı.

Daha önce Borusan Lojistik'e yurt içi konteyner taşımaları için araç verdiklerini kaydeden Nuhoğlu, Borusan Lojistik'in sektör için önemli olan bir yatırım yaparak Balnak Uluslararası Nakliyat'ı satın almasına da dikkat çekti.

"Ar-Ge'miz ile yoğun bir çalışma neticesinde bunu yaptık. Bu sayede araçlarda verimliliği artıran dingil kaldırma modeline geçtik. Tedarikçi ve müşteri sinerjisini bir kez daha burada görmüş olduk diyen" Çetin Nuhoğlu, yeni Ar- Ge merkezi yatırımının da müjdesini verdi.

2009 yılında Türkiye'nin ilk Ar-Ge merkezi olarak kurulan ve 105 mühendisi ile sektöre hizmet veren Tırsan Ar- Ge'ye ikinci merkez eklenecek. En büyük treyler Ar-Ge merkezi olacak.

Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Bölümü Operasyonlar Grup Müdürü Volkan Yıldırım ise, Borusan'ın her zaman topluma katkı sunan toplumdan aldığını topluma veren bir marka olduğunu söyleyerek “Bunun için Türkiye'nin markası olan Tırsan'ı seçtik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim