• BIST 9836.42
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Bugün atanan yeni liman başkanları

Bugün atanan yeni liman başkanları
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda denizcilik sektörünü yakından ilgilendiren atamalar sürüyor.Antalya, Mersin, İzmir, Çanakkale, Trabzon, Samsun ve Datça'nın yeni liman başkanları belli oldu.

Antalya, Mersin, İzmir, Çanakkale, Trabzon, Samsun ve Datça'nın yeni liman başkanları atandı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nda denizcilik sektörünü yakından ilgilendiren atamalar sürüyor. Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü, Tersaneler ve Kıyı Yapılar Genel Müdürlüğü ve Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürlüğü ve İstanbul Liman Başkanlığı’na yapılan atamaların ardından bir atama haberleri gelmeye devam ediyor. Bugün Antalya, Mersin, Çanakkale, Trabzon, İzmir ve Samsun'un yeni liman başkanları belli oldu.

Eski Denizcilik Müsteşarlığı Antalya Bölge Müdürlüğünde görev yapan Cihad Çataltaş, Antalya liman Başkanı olarak atanırken, Hakan Durmaz'da Mersin Liman Başkanı olarak atandı. Mersin Liman başkanı olarak atanan Hakan Durmaz daha önce Ana Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görev yapıyordu.

Bu arada Çanakkale Liman Başkanlığı’na Cem Murat Yıldırım , İzmir Liman Başkanlığı’na Güven Duran, Samsun Liman Başkanlığı’na Aydın Ünal, Trabzon Liman Başkanı’na Mustafa Kıran atandı. Mubin Salter Salt İstanbul Liman Başkan Yardımcısı oldu. Mustafa Bankaoğlu Datça Liman başkanı olarak göreve başlayacak. Atamaların devam edeceği öğrenildi.

TURGAY KAYA DENİZ VE İÇ SULAR GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Yeni atamalar ile birlikte Deniz Ticareti Genel Müdürlüğü, Tersaneler ve Kıyı Yapılar Genel Müdürlüğü ve Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdürlüğü'nde görevlendirmeler son hızla devam ediyor.

Deniz Haber Ajansı'nın aldığı bilgiye göre, Deniz Ulaştırma Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Turgay Kaya Deniz ve İç Sular Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim